Nyheter

LearningWell 1 december, 2021

Mattias Nilsson ny vd på LearningWell SW

Efter årsskiftet lämnar Tord Larsson-Steen över vd-posten på LearningWell SW till Mattias Nilsson, vars arbete till stor del kommer handla om att gifta samman LearningWells erbjudande inom automation och systemutveckling. 

Sogeti 25 november, 2021

Tre nyanställda konsulter till Sogeti Karlstad

Ja, vi har kul på jobbet! Det kan inte minst våra tre nya careerboosters intyga: Philip Lund, Albin Persson och Emma Nicklasson.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 22 november, 2021

”Vi vill återgå till er snarast…”

Vi har väl alla varit med om att tappa en kund. Och vi på Nya Ekonomikompetens fick en uppsägning hösten 2020 som resulterade i att en kund gick över till en av de större redovisningsleverantörerna i Karlstad i början av hösten 2021.

Askås 16 november, 2021

Askås rekryterar sin första externa VD

Det värmländska techbolaget Askås med huvudfokus på utveckling av e-handelsplattformar för skandinaviska bolag är inne i en intensiv tillväxtfas. Nu rekryteras en extern VD för första gången. Värmlänningen Tord Larsson-Steen tillträder sin nya tjänst

Nordic Medtest 15 november, 2021

Nordic Medtest tar över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen

Från den 1 november tar Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, över applikationsförvaltningen av Nationella Tjänsteplattformen. Det här är ett led i Ineras strategi att fokusera mer på kärnverksamheten.

Midroc Automation (Granitor Systems) 12 november, 2021

Midroc blir Granitor

Företagsgruppen Midroc Europe kommer att byta ut det gemensamma varumärket Midroc och från januari 2022 istället använda varumärket Granitor.

Compare 29 oktober, 2021

Matematisk angreppssätt på industriella problem

Hur kan matematik bidra till att lösa utmaningar inom industrin? När Karlstads universitet arrangerar ”Mathematics Meet Industy Day” kommer en trust av studenter, doktorander och forskare kasta nytt ljus över ett specifikt problem i ett företag.

Compare 20 oktober, 2021

Compare öppnar digitalt fönster mot studenter på universitetets jobbmässa

Karlstads universitets stora jobbmässa Hotspot blir i kommande upplaga åter ett fysiskt event. Compare erbjuder sina medlemsföretag förtur till monterplatserna – och ett digitalt fönster mot studenter i hela landet.

Consid 5 oktober, 2021

Consid expanderar till Norge, med stöd från Karlstad

Ett av Sveriges största it- och kommunikationsföretag, Consid, expanderar nu till Norge. Företaget siktar på att ha över 500 anställda de närmaste åren. Expansionen stöttas av kontoret i Karlstad.

Cleverex Bemanning AB 27 september, 2021

Cleverex Bemanning

Cleverex Bemanning är senaste medlemmen i Comparefamiljen. Företaget jobbar med rekrytering och bemanning - mycket i just IT-sektorn.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!