Nyheter

Teknikhögskolan 6 april, 2021

PÅVERKA FRAMTIDENS YH-UTBILDNING INOM IT-SÄKERHET

Teknikhögskolan satsar på en yrkeshögskoleutbildning inom IT-säkerhet. Nu söker vi företag som är i behov av denna kompetens inom IT-säkerhet och som vill visa intresse för att denna utbildning ska starta i Värmland.

Compare 1 april, 2021

Spetskompetens på Karlstads universitet ska digitalisera industrin

Den nya centrumbildningen DAMI 4.0 vid Karlstads universitet tar industrin in i framtiden. Kompetens inom olika forskningsområden ska lösa utmaningar kopplat till digitaliseringen av industriella processer, vilket är avgörande för konkurrenskraften.

Nordic Medtest 29 mars, 2021

Testexpert i programkommittén för QA Global Summit 21

Martin Jansson, testexpert på Nordic Medtest, är med i programkommittén för ett globalt digitalt event inom test och kvalitetssäkring.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 26 mars, 2021

Effektivisera och spara genom outsourcing

Vem är bäst på just er typ av verksamhet? Ja, förhoppningsvis svarar du "Vi är bäst på vår typ av verksamhet" oavsett om ni arbetar som IT-konsulter, bygger fastigheter eller driver advokatfirma.

Elvenite 25 mars, 2021

Elvenite är en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Idag står det klart att Elvenite utses till en av Sveriges bästa arbetsplatser när Great Place to Work presenterar sin årliga lista. Elvenite landar på plats 14 i kategorin ”medelstora organisationer”.

Consid 11 mars, 2021

Webinar om smarta digitala möten

Enkla generella mötesknep och konkreta tips för att få engagerande digitala möten i Teams

Sogeti 10 mars, 2021

Sogeti Karlstad blir fler – igen!

Ett av Sogetis värdeord är Glädje, och vi lever sannerligen våra värderingar när vi får presentera våra nyaste kollegor: Martin och Staffan!

Compare 4 mars, 2021

Ny tävling hyllar initiativ som bidrar till framtidens hälsosamhälle

Samhället står inför stora hälsoutmaningar. Nu lanseras DigitalWell Award - en tävling som lyfter människorna och organisationerna bakom de framgångsrika digitala innovationer och samarbeten som leder till framtidens hälsosamhälle.

Advant 3 mars, 2021

Lidköpings kommun rivstartar 2021 med lansering av ny webbfamilj

Lidköpings kommun har fått en helt ny servicewebb med tydligt fokus på användarvänlighet, servicetänk och tillgänglighet.

Involvus 25 februari, 2021

INVOLVUS fortsätter att växa och öppnar kontor i Stockholm!

Detta känns som ett naturligt steg i vår utveckling och tillväxtplan. Vi arbetar redan med kunder i Stockholmsregionen och märker av en ökande efterfrågan kring vår kunskap och de tjänster vi erbjuder – berättar Fredrik Svantesson, VD.