Nyheter

Compare 16 september, 2021

Checkar stöttar digital utveckling i värmländska företag

Region Värmland erbjuder nu värmländska företag stöd för att stärka sin digitala kompetens – och öka konkurrenskraften. Affärsutvecklingscheckarna kan användas både för köp av externa tjänster och projektanställningar.

Sogeti 9 september, 2021

Sogeti startar ännu ett traineeprogram

Är du nyutexaminerad eller har du något år i IT-branschen, och vill kickstarta din karriär? Se hit då!

Consid 7 september, 2021

Consid släpper bok om den pågående digitala omvandlingen, det nya folkhemmet.

Hur påverkar den digitala transformationen samhället? Hur ser framtidens arbetsplats ut och vad jobbar vi med i en allt mer digital värld? Det skildrar boken utifrån bland andra Microsoft Sveriges vd, Hélène Barnekow, Google Sveriges vd Anna Wikland

Nordic Medtest 2 september, 2021

Nordic Medtest växer och breddar sin verksamhet

Nordic Medtest AB växer, breddar sin verksamhet och etablerar en utvecklingsverksamhet.

Consid 1 september, 2021

Plikt- och prövningsverket väljer Consid

Plikt- och prövningsverket ingår ett nytt avtal med Consid. Avtalet löper under fyra år och är värt upp till 72 miljoner kronor.

Compare 27 augusti, 2021

Nu startar digital förflyttning för det värmländska näringslivet

Nu öppnar anmälan för Compares satsning på ett digitalt kompetenslyft i det värmländska näringslivet. Kunskaperna ska både stärka den enskildes ställning på arbetsmarknaden och företagens konkurrenskraft.

Sogeti 26 augusti, 2021

Ytterligare två vassa konsulter på Sogeti Karlstad

Nu har vi glädjen att kunna meddela att vi har vässat vårt redan fantastiska gäng med konsulter ytterligare! Henrik Rendahl och Ingemar Fogelberg har börjat hos oss nu i augusti.

Compare 25 augusti, 2021

Minister inspirerad av satsningar i potentiellt ”superkluster”

I samband med invigningen av den nya högstadieskolan i Arvika fick Matilda Ernkrans, S, minister för högre utbildning och forskning, ta del av flera av de satsningar Compare och SCAALER driver. Nu formas planer på ett "superkluster".

Soleil 17 augusti, 2021

Gemensamt intranät för tre kommuner – Eksjö, Sävsjö och Vetlanda berättar

Kommunerna Eksjö, Sävsjö och Vetlanda har gemensam IT-drift och samarbetar på många sätt. När de behövde ett nytt intranät alla tre bestämde de sig därför för att slå sig ihop och göra ett gemensamt projekt.

Sogeti 9 augusti, 2021

Sogeti presenterar: fyra Careerboosters!

Under nio veckor har 37 personer runt om i landet deltagit i Sogetis trainee-program Careerbooster. Programmet har haft två spår: Cloud och Azure Data Platform. Det har varit nio givande, intensiva men också väldigt roliga veckor!