Attraktiv digital region

Digitaliseringen påverkar alla branscher och framtidsutsikterna inom tech-sektorn ser mycket goda ut. I Värmland finns massor med möjligheter för dig som vill arbeta med digital utveckling och innovation. Här samlar vi möjligheter inom den digitala sektorn i Värmland.

Jobba inom det digitala i Värmland

"Att arbeta i Värmland ger närhet till allt. Både till storstäderna och affärsmöten samtidigt som man kan njuta av snabba resor till och från jobbet och att få en mer kvalitativ fritid. Men Värmland är mycket mer än skog och natur – här finns drivna företag och kompetens i världsklass." Linda Jonsson, delägare Advant.

Fler fördelar hittar du här

Företag inom det digitala

Compare är en innovationsplattform med över 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland i sitt nätverk. Här hittar du samtliga av Compares nätverksföretag och kan söka på specifika kompetensområden.

Compare-företag

Lediga jobb inom det digitala

I Compares nätverk finns över 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland. Här hittar du lediga tjänster hos de företagen.

Lediga jobb

Utbilda dig inom det digitala

Möjligheterna i branschen är oändliga och du kan välja mellan en mängd olika inriktningar och specialområden. Här hittar du vägen till en av de mest spännande branscherna just nu.

Utbildningar

Söker du utvecklingsmöjligheter i Värmland?

Här kan du skicka in din praktik- eller arbetsansökan så förmedlar vi den vidare till företagen i Compares nätverk.

Praktik & arbetsansökningar

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss