Attraktiv digital region

Digitaliseringen påverkar alla branscher och framtidsutsikterna inom tech-sektorn ser mycket goda ut. I Värmland finns massor med möjligheter för dig som vill arbeta med digital utveckling och innovation. Här samlar vi möjligheter inom den digitala sektorn i Värmland.

Jobba inom det digitala i Värmland

"Att arbeta i Värmland ger närhet till allt. Både till storstäderna och affärsmöten samtidigt som man kan njuta av snabba resor till och från jobbet och att få en mer kvalitativ fritid. Men Värmland är mycket mer än skog och natur – här finns drivna företag och kompetens i världsklass." Linda Jonsson, delägare Advant.

Fler fördelar hittar du här

Företag inom det digitala

Compare är ett kluster med över 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland. Här hittar du samtliga företag i Compare och kan söka på specifika kompetensområden inom klustret.

Compare-företag

Lediga jobb inom det digitala

Compare är ett kluster med över 100 företag inom den digitala sektorn i Värmland. Här hittar du lediga tjänster hos företagen i Compare.

Lediga jobb

Utbilda dig inom det digitala

Möjligheterna i branschen är oändliga och du kan välja mellan en mängd olika inriktningar och specialområden. Här hittar du vägen till en av de mest spännande branscherna just nu.

Utbildningar

Söker du utvecklingsmöjligheter i Värmland?

Här kan du skicka in din praktik- eller arbetsansökan så förmedlar vi det vidare till medlemsföretagen i Compare.

Praktik & arbetsansökningar

Digital nomad

Hur kan företag dra nytta av kompetens med hela världen som spelrum? Tillsammans utforskar vi begreppet digital nomad. Hur kan vi tänka och agera för att behålla de bästa talangerna i Värmland. Och dra nytta av kompetens från hela världen..

Insipration & tips

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss