Här kan du som söker jobb eller praktik ladda upp din CV och ditt personliga brev. Därefter publicerar vi en kortare text på webben, samt skickar denna till våra intressent-företag och sprider i våra digitala kanaler. Du som person är endast ett referensnummer fram tills dess att något företag anmäler sitt intresse att få ta del av hela din ansökan.

Här kan du ladda upp ditt CV

Nyfiken på en ansökan?

Compare-företag som är intresserade av arbetsansökningar anmäler detta till Compare lise.bergqvist@compare.se och får ta del av hela ansökan. Därefter får respektive Compare-företag ta över kontakterna och ansvaret för den fortsatta hanteringen.

 

Praktik och arbetsansökningar

Studerar sista terminen på Webb och multimedia programmet på Karlstads universitet och beräknar att ta examen sommaren 2018. Jag är öppen för nya utmaningar och nyfiken på att få komma ut i arbetslivet för att fortsätta utveckla mina kunskaper inom webbutveckling. Har också en del kunskap inom objektorienterad programmering. (2018-05-03)
Mina nyckelkompetenser: jag är lugn, lyhörd, målorienterad, strukturell, driven och arbetar lösningsfokuserat, samt tydlig och kommunikativ. Jag har förmåga att se helheten men kan även sätta mig in i verksamheters olika delar, intressen och behov. Jag har en väl utvecklad och hög strategisk förmåga och drivs av att jobba med förbättringsarbete. (2018-04-03)
IT Allt-i-Allo söker ny utmaning i Värmland efter långt framgångsrikt arbetsliv i Stockholm inom IT branschen. Vad sägs om: SAP programmerare, solution arkitekt, integrationsspecialist, tekniska projektledare, affarsutvecklare, konsultsäljare, kund och partner support manager. Amerikanska/Svenska medborgare med Yankee arbetsmoral och sätet. MBA. Customer success, säljstöd och kvinnor rekrytering till IT ligger mig varmt om hjärtat. (2018-03-21)
Jobbar just nu som webbutvecklare åt ett företag i Mora, men letar efter något närmre så det inte blir så mycket pendling fram och tillbaka. Företaget jag jobbar hos nu håller på att utveckla webbappar för att underlätta arbetet för kommuner med tillsyner hos försäljningsställen, främst inom tobak och alkohol. Systemet är skrivet för Joomla i php, och till viss del node.js. Annars har jag mest erfarenhet i SharePoint där jag utvecklat verktyg för kunder inom fria fackkedjor. (2018-03-21)

Häng med bortom morgondagen

Som medlem i Compare bidrar du till att utveckla Värmland till en ännu attraktivare digital region. Tillsammans driver vi digital utveckling och innovation!

Gå med i Compare