Här kan du som söker jobb eller praktik ladda upp din CV och ditt personliga brev. Därefter publicerar vi en kortare text på webben, samt skickar denna till våra intressent-företag och sprider i våra digitala kanaler. Du som person är endast ett referensnummer fram tills dess att något företag anmäler sitt intresse att få ta del av hela din ansökan.

Här kan du ladda upp ditt CV

Nyfiken på en ansökan?

Compare-företag som är intresserade av arbetsansökningar anmäler detta till Compare lise.bergqvist@compare.se och får ta del av hela ansökan. Därefter får respektive Compare-företag ta över kontakterna och ansvaret för den fortsatta hanteringen.

 

Praktik och arbetsansökningar

Studerar sista terminen på Webb och multimedia programmet på Karlstads universitet och beräknar att ta examen sommaren 2018. Jag är öppen för nya utmaningar och nyfiken på att få komma ut i arbetslivet för att fortsätta utveckla mina kunskaper inom webbutveckling. Har också en del kunskap inom objektorienterad programmering. (2018-05-03)
Mina nyckelkompetenser: jag är lugn, lyhörd, målorienterad, strukturell, driven och arbetar lösningsfokuserat, samt tydlig och kommunikativ. Jag har förmåga att se helheten men kan även sätta mig in i verksamheters olika delar, intressen och behov. Jag har en väl utvecklad och hög strategisk förmåga och drivs av att jobba med förbättringsarbete. (2018-04-03)
IT Allt-i-Allo söker ny utmaning i Värmland efter långt framgångsrikt arbetsliv i Stockholm inom IT branschen. Vad sägs om: SAP programmerare, solution arkitekt, integrationsspecialist, tekniska projektledare, affarsutvecklare, konsultsäljare, kund och partner support manager. Amerikanska/Svenska medborgare med Yankee arbetsmoral och sätet. MBA. Customer success, säljstöd och kvinnor rekrytering till IT ligger mig varmt om hjärtat. (2018-03-21)
Jobbar just nu som webbutvecklare åt ett företag i Mora, men letar efter något närmre så det inte blir så mycket pendling fram och tillbaka. Företaget jag jobbar hos nu håller på att utveckla webbappar för att underlätta arbetet för kommuner med tillsyner hos försäljningsställen, främst inom tobak och alkohol. Systemet är skrivet för Joomla i php, och till viss del node.js. Annars har jag mest erfarenhet i SharePoint där jag utvecklat verktyg för kunder inom fria fackkedjor. (2018-03-21)
Har läst datorvetenskapliga programmet i Västerås. Har ex-jobbet kvar men vill jobba. Är intresserad av all möjligt programmering. Har erfarenhet av c,c++,c#, java,matlab och mysql. Har mest erfarenhet av objekt orienterad programmering men lär mig gärna nya språk och tekniker efter behov. Som person är jag nyfiken och tycker om att tänka och lösa problem. Vill hitta ett jobb där jag kan utvecklas och lära mig mer. (2018-02-05)
Dataingenjörsstudent som går mitt andra år, jag är öppen för förslag angående arbete då jag vill hitta ett utmanande och roligt sommarjobb. (2018-01-26)
Jag studerar min sista termin på Karlstads universitet och beräknar vara färdig i maj/juni i år (2018). Utbildningen jag läser är en magisterutbildning i projektledning. Jag har sedan innan en kandidatexamen inom arbetsvetenskap (program: Personal och arbetsliv), också vid Karlstads universitet. Jag är intresserad av IT-branschen som sådan, digitaliseringen och dess effekter på arbetslivet samt allt som rör organisering och planering. Jag är intresserad av projekt som arbetsform, främst det agila arbetssättet. Min syn på projektledarrollen kan liknas vid en coach eller mentor, den som har ansvaret för projektet som sådant, att undanröja eventuella hinder för projektets framgång, samt är den som har till uppgift att vårda och motivera projektteamet och kunna behärska konflikthantering, förhandling, gruppdynamik etc.. (2018-01-26)
280: Master student in information systems department in Karlstad University. My Master thesis is about System Requirements Engineering. (2018-01-26)
Civilingenjör med 10 års erfarenhet av utveckling, projekt/teamledning samt kundansvar. Arbetar gärna med hela kedjan från kundkontakt till leverans. Tydlighet, struktur och samarbete är grunden i mitt dagliga arbete. Kompetenser: Scrum master, ITIL cert. samt flertalet programmeringsspråk.
Studerar IT Systemdesign vid Karlstads Universitet och har nu påbörjat mitt andra år. Jag söker inför våren 2018 (vecka 14-23) en praktikplats inom IT där jag kan bidra med mina kunskaper och få en inblick i hur branschen fungerar.
HR-administratör, administratör eller företagsreception. Det som intresserar mig med HR-yrket är mixen av människor tillsammans med de så otroligt viktiga frågorna gällande medarbetare, rekrytering och arbetsrätt. Mitt mål är att lära mig så mycket jag kan om arbetsrätt för att alla medarbetare ska ha det så bra som möjligt, både nuvarande och kommande. Det är också viktigt för mig med en väl fungerande kommunikation, rekryteringsprocess, lönearbete samt administration inom organisationen och det är precis som arbetsrätt områden som jag gärna vill utvecklas inom. (2017-12-13)
Dataingenjör med lång erfarenhet söker nya utmaningar inom systemutveckling eller BI. Har arbetat med VB, Lotus Notes, QlikView och SQL Server. Arbetar självständigt eller i grupp. (2017-12-13)
Jag heter Mattias och är 32 år. Jag studerar kravanalytiker i Stockholm men kommer ursprungligen från Karlstad och söker nu praktik eller arbete här i Karlstad. Jag har lätt för att lära mig nya saker och är väldigt nyfiken vilket passar bra in i en bransch som är under ständig utveckling. Jag pluggar Kravanalytiker/Business Analyst men är öppen för andra utmaningar också inom IT området. (2017-11-07)

Häng med bortom morgondagen

Som medlem i Compare bidrar du till att utveckla Värmland till en ännu attraktivare digital region. Tillsammans driver vi digital utveckling och innovation!

Gå med i Compare