Nu digitaliserar vi Värmland. Lär dig med en digital coach.

Just nu erbjuder vi kostnadsfria utbildningar för företag i Värmland som vill öka sina anställdas digitala kompetens – oavsett förkunskaper. Ansök nu! Start 4 oktober 2021. Begränsade platser.

Öka din digitala kompetens under sex månader

Lär dig nya digitala färdigheter tillsammans med digitala coacher. Välj ditt ämne, ta del av kursmaterial och få stöd och inspiration av experter och ett nätverk av likasinnade. Tillsammans lyfter vi vår digitala kompetens.

Programmet passar både nybörjare och för dig som har förkunskaper. Programmet går på deltid och distans med ett flexibelt schema som du kan planera själv och kombinera med jobb.
Platserna är begränsade och det är först till kvarn. Skicka därför in din anmälan direkt, du får du svar inom två veckor om du har fått en plats.

 

Välj ditt spår

 

För nybörjare 

Digital marknadsföring och försäljning 

Jobba tillsammans digitalt 

 

Mer avancerade spår

Machine Learning och AI

UX och digital design

 

För ledare

Innovationsledning


Vem kan gå programmet?

Programmet är kostnadsfritt för anställda på små och medelstora företag i Värmlands län (en utbildning/person). Se kriterier för deltagande längst ned på denna sida.

 

Om projektet

Programmet är en del av ett EU-finansierat projekt för att höja den digitala kompetensen och konkurrenskraften för företag i Värmland. Under projektet har vi tagit fram utbildningsinitiativet Den digitala förflyttningen som i samarbete med Technigo och The Yes Way kommer att genomföra utbildningarna.

 

Jämställdhet, mångfald och inkludering

Löpande under Den Digitala Förflyttningen får du som deltagare också möjlighet att utveckla din kunskap och medvetenhet och djupdyka inom områden som jämställdhet, mångfald och inkludering inom olika teman och områden som du har möjlighet att applicera praktiskt vidare i ditt arbete och organisation. Jämställdhet, mångfald och inkludering är avgörande för företags långsiktiga framgång och om argumentet vänds kan bristande jämställdhet, mångfald och inkludering negativt påverka ett företags förmåga att innovera och utveckla nya produkter och tjänster. Det finns flera exempel på misslyckanden som hade kunnat undvikas om olika individer och perspektiv hade varit involverade i processen, till exempel program för röstigenkänning som inte känner igen vissa röster eller artificiell intelligens som används för rekrytering men diskriminerar kandidater.

 

Om Technigo

Technigo har sedan 2016 jobbat med utbildningar inom digitalisering och IT. Technigo driver utbildningar för karriärbytare med målsättningen att minska kompetensbristen inom IT. Technigo anlitas av företag med målsättningen att öka kompetensen för medarbetarna inom IT för att fler ska kunna bidra till innovation och digitala projekt. Bland kunderna finns IKEA, Nordea, Bonnier News, Claremont, Schibsted, Future Position X, Biblioteksutveckling i Sörmland m.fl. Läs mer här 

 

Om The Yes Way

The Yes Way är ett initiativ som arbetar med och driver på utvecklingen inom jämställdhet, inkludering och mångfald inom innovation, företagande och entreprenörskap tillsammans med organisationer och individer som vill bli bättre och utvecklas. The Yes Way arbetar bland annat med förändringsarbete och utbildning samt utvecklar skräddarsydda program och metoder. Läs mer här 

Se alla utbildningar här 

 

Deltagarinformation

Utbildningen är inom ramen för projektet Den Digitala Förflyttningen som finansieras av Europeiska socialfonden (ESF). Deltagare måste uppfylla EU-projektets kriterier för att kunna ta del av erbjudandet. Kriterierna som behöver uppfyllas är: 

  • – Aktiebolag eller förening med eget organisationsnummer. Enskilda firmor eller offentlig sektor kan tyvärr inte ta del av erbjudandet denna gång. 
  • – Registrerat i Värmlands län 
  • – 0–249 anställda 
  • – Årsomsättning lägre än € 50 miljoner eller balansomslutning under € 43 miljoner 
  • – Inga skulder eller anmärkningar 
  • – Inte ansökt om eller försatts i konkurs 
  • – Summan av mottaget stöd av mindre betydelse (de minimis) överstiger inte 200 000 euro under en treårsperiod. 

Om du har funderingar kring kriterierna är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Projektledare:
Josephine Schapiro
073-026 24 01
josephine.schapiro@compare.se  

Nedan finns kontaktuppgifter att använda om du har frågor eller funderingar.

  • Sandra Dalåsen hjälper dig med frågor om projektet, t.ex. företagskriterier och tidrapportering.
  • Marie Alesund finns till hands för frågor om utbildningarna, t.ex. innehåll och upplägg.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator / Process Manager

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se

Marie Alesund

Program Manager

marie@technigo.io

ESF-projekt

Den Digitala Förflyttningen finansieras av Europeiska Socialfonden.

Hoppa till verktygsfältet