Beyond Tomorrow

Digital utveckling och innovation tillsammans

Hej! Vem är du?

0 Lediga jobb i det digitala värmland

Nyfiken på vad som händer? Här hittar du nyheter från oss & företagen i Compare.

Sogeti 28 november, 2023

Nyfiken på Sogeti?

Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet.

Compare 24 november, 2023

Stort intresse när experter pratade cybersäkerhet under Compares nätverksfrukost

I en värld där företag och organisationer dagligen står inför cyberhot och påverkanskampanjer ökar behovet att stärka vår digitala säkerhet. För att möta dessa utmaningar arrangerade Compare en nätverksfrukost den 23 november.

Compare 20 november, 2023

Återbruksplattformen Visibla tilldelas Compares årliga innovationspris

I samband med näringslivsgalan 100 grader Karlstad premierades återbruksplattformen Visibla med Compares innovationspris. Den årliga utmärkelsen går till en entreprenör som med ny digital teknik bidrar till ett smart och hållbart samhälle.

Compare 6 november, 2023

Compare leder förstudie om innovation commons – viktig drivkraft för samhällsomställning

Vår innovationsförmåga är avgörande för att skapa en hållbar framtid. Compare har därför fått stöd av Vinnova för att utreda hur gemensamma tillgångar, så kallade innovation commons, bättre kan nyttjas inom hela innovationsekosystemet.

Compare 31 oktober, 2023

Hallå där! Elin Fouganthine, Innovation Manager på Compare

Är du nyfiken på hur det är att jobba med innovation i kombination med tech? I den här intervjun berättar vår kollega Elin Fouganthine om sin roll som Innovation Manager på Compare och om vägen hit.

Hoppa till verktygsfältet