Xmentor har släppt en ny version av boken Förändringsledning – 18 tankar om ledarskap. Boken som först kom ut 2011 har nu fått åtta helt nya kapitel.

”Precis som den första upplagan innehåller boken 18 kapitel skrivna av 18 av våra konsulter. Varje kapitel är fristående men samtliga berör förändringsledning och är skrivna utifrån våra konsulters egna erfarenheter”, skriver Xmentor.

Boken belyser ett samhällsaktuellt ämne då det ständigt sker förändringar i organisationer och verksamheter. Flera är problematiska och behöver rätt ledning och kunskap för att lyckas.

I boken kan du bland annat läsa om externa resurser vid förändring, kommunikationen i ledarskapet, hur man med fördel kan ta lärdom av andras framgångar, om teknikskiften och nyttorealisering med mycket mer.
”Boken ger en bild av begreppet förändringsledning ur olika perspektiv. Avsikten är att dela med oss av den praktiska erfarenhet som vi samlat på oss under åren. Eftersom vi inte är forskare utan praktiker ska boken läsas ur det perspektivet”.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss