Partnerdata förstärker inom affärsområdet IT med Lars-Olof Arn (IT-strateg), Andreas Deland (IT-konsult) och Jonny Busk (systemkonsult).

Bilden: Lars-Olof Arn, Andreas Deland och Jonny Busk.

“I dag är alla företag och organisationer beroende av IT i någon form och bristen på rätt kompetens och tjänsteleverantör kan leda till onödigt höga kostnader”, säger Lars-Olof Arn, ny IT-strateg hos Partnerdata och fortsätter: ”Detta har jag, Andreas och Jonny stor erfarenhet av från vårt arbete med IT-tjänster och processer – ett arbete som vi nu fortsätter hos Partnerdata. Ständig förändring och osäkerhet inom IT-miljöer och processer hör till vardagen och vi har både erfarenhet och rätt kompetens för att hantera detta. Partnerdatas filosofi är att man ska göra det man är bra på – och vi håller med! Vi är bra på IT och ser fram emot framgånsrika samarbeten med både befintliga och nya kunder hos Partnerdata,”

“Vi är glada över att förstärka vårt team med tre nya konsulter inom IT. De har en lång och gedigen erfaren inom konsultbranschen. De har den kompetens som vi och våra kunder behöver och passar in i Partnerdatas profil där personlig service utifrån kundens behov är fokus för vårt arbete,” säger Per Fridberg, försäljning- och marknadsschef på Partnerdata

Alla tre kommer senast från Patrol IT.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss