Det nordiska IT företaget, DRI-Nordic, utvidgar sitt team i Karlstad. Detta i och med att två nya medarbetare kommer ombord. Sedan tidigare arbetar 7 st personer vid vårt Karlstad kontor och 22 st i företagets tjänst totalt.

Michael Huss, en seniorprofil med bred och lång erfarenhet som affärsrådgivare kommer i sin roll som Engagement Manager att hjälpa våra kunder att hitta bästa användningsområde för sina digitala system. Michael kommer närmast från ett norskt konsultföretag, där han verkat i en projektanställning som inhyrd VD i en förändringsprocess hos en kund. Michael har mer än 15 års erfarenhet av implementering av CRM-System, både som användare och leverantör. Michael tillträdde sin tjänst 11 maj.

Johan Cederholm, är vår nye Key Account Manager som kommer in med friskt blod och energi. Han har som säljare visat framfötterna inom både tjänsteförsäljning och produktförsäljning.  I Johan får vi en medarbetare som kan ge oss en känd plats på kartan och fler kunder. Johan har tidigare studerat vid Karlstad universitet och Affärshögskolan Karlstad. Johan kommer närmast från Helmia, där han arbetat som företagssäljare. Johan tillträder sin tjänst 1 september.

Om DRI Nordic

DRI Nordic är ett internationellt IT företag, som opererar i hela Skandinavien och Tyskland. Verksamheten har i mer än 10 år utvecklat flexibla lösningar med säljstödet CRM som plattform. DRI-Nordic har SugarCRM, samt ”marketing automation” systemet Act-On som specialitet. 

http://www.dri-nordic.com/ 

För mer information, kontakta:

Kristian Af Sandeberg
Managing partner & Senior Business Advisor
Email: kristian.af.sandeberg@dri-nordic.com
Tlf: +45 23300372

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss