Ett 40-tal seminarier, ett 30-tal partners som utställare – och en middag med utdelning av fyra utmärkelser. DigIT Värmland 29 april på Karlstad CCC  tar nu form som en heldag för leverantörer och användare av digitala lösningar inom näringsliv, offentlighet och universitet.

Programmet släpps måndag 2 mars då det också blir möjligt att anmäla sig.

”DigIT Värmland är den första breda kraftsamlingen i Värmland kring den digitala omställningen – därför är det extra roligt att vi kan presentera ett bra och brett program av intresse för alla våra målgrupper”, säger Inge Hansson – IT-chef på Karlstads kommun och ordförande i programgruppen för DigIT Värmland.

Den digitala omställningen påverkar alla och skär rakt igenom samhället. Om 20 år väntas mer än hälften av alla yrken ha ersatts med digital teknik. Samtidigt öppnas nya möjligheter för att leva, bo och verka i Värmland.

”DigIT Värmland handlar om hur vi tillsammans – både användare och leverantörer av IT i företag, kommuner, landsting, universitet och andra verksamheter – ska möta den digitala omställningen”, säger Göran Österman – verkställande tjänsteman på IT-stiftelsen Compare Karlstad (som representerar mer än 100 IT-företag i regionen)

DigIT Värmland presenteras av Compare i samarbete med bland annat Ett gemensamt e-samhälle i Värmland, Handelskammaren Värmland, Inova, Karlstads kommun, Karlstads universitet, Landstinget i Värmland, Länsstyrelsen Värmland och Region Värmland.

Läs mer om DigIT Värmland på www.compare.se/digitvarmland från måndag 2 mars.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss