Sexton anmälda till femton platser. Säljträningen på norska – ”Kommunikasjon og salg i det norske markedet” – startar i augusti med åtta deltagare från Compare-företag och åtta från Stål & Verkstad-företag.

Säljträningen genomförs under hösten 2012 med start 22 augusti i samarbete med Stål & Verkstad och genomförs av norska Link International Norge AS som tidigare genomfört motsvarande utbildning för bland annat företag i IT-klustret ITK Kongsvinger.

”Sverige och Norge har många likheter – men det finns också skillnader som kan vara avgörande för att lyckas i affärer”, förklarar Göran Österman på Compare: ”Därför faller det sig naturligt för oss att erbjuda denna ’säljträning på norska’ under ledning av norska Yvonne Berg som har stor erfarenhet och kunskap om försäljning i Norge”.

”Kommunikasjon og salg i det norske markedet” är en säljträning som vänder sig till företag som vill göra mer affärer i Norge – oavsett om de redan är inne eller vill in på den norska marknaden. Säljträningen ges under tre halvdagar i Karlstad med en fjärde halvdag som avslutning i Oslo. Teori varvas med praktiska övningar med målsättningen att öka försäljningen redan från första tillfället.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss