iBiz Solutions har blivit inbjudna att tala på Vitalis mässan 2016. Talare är Richard Hallgren, en av våra seniora Lösningsarkitekter. 

iBiz Solutions är en ledare inom systemintegrationsområdet i Norden och arbetar för att skapa affärsvärde genom förvaltningsbara och flexibla integrationslösningar. Från att automatisera och förbättra interna processer till att skapa konkurrensfördelar och innovera nya affärsmodeller med hjälp av integration är iBiz Solutions en specialist med stor erfarenhet och ett komplett utbud av tjänster.

INERA har utvecklat en Nationell Tjänsteplattform för att tillhandahålla e-tjänster till svenska folket och deras vårdgivare. Landsting, kommuner och privata vårdgivare rekommenderas skapa en regional plattform för att kunna integrera mot den nationella samt erbjuda egenutvecklade, lokala e-tjänster. Redan under 2014 inleddes diskussioner om en Regional Tjänsteplattform med Microsoft och Landstinget i Värmland och i juni 2015 hade totalt 7st Landsting hoppat på ett pilotprojekt för att utvärdera Azure App Service som ett alternativ för att lösa de behov som uppstår med integrationen mot den nationella plattformen och samtidigt erbjuda lokala möjligheter att utveckla och förvalta e-tjänster.

Att bygga en regional tjänsteplattform på samma teknologi och arkitektur som den nationella plattformen, skulle för många vårdgivare innebära en investering i ny hård- och mjukvara. Med denna Azure-lösning kan plattformen tillhandahållas som en ren tjänst och kräver varken stor lokal kompetens eller infrastruktur- och licenskostnader.

Tjänster inom eHälsa och kopplingar mot INERAs Nationella Tjänsteplattform innebär ett stort antal utmaningar som alla har utretts under projektets gång. Exempel på perspektiv som har undersökts är till exempel:

  • Juridik
  • Risk och sårbarhet
  • Prestanda och tillgänglighet
  • Förvaltning och vidareutveckling

iBiz Solutions, som är nr 1 i Sverige inom systemintegrations området, kommer även att finnas med i Microsofts monter under Vitalis mässan, och då med företagets försäljningschef, Magnus Littorin.

Läs mer om anmäl dig här>> 

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss