Compare Karlstad deltar med egen montor på IT-Messen Oslo – Norges största IT-mässa som hålls 18-19 september på Oslo Spektrum. Compare kommer att representera och marknadsföra Compare-företagens samlade kompetenser och resurser till den norska IT-marknaden. Syftet är att förmedla konkreta affärsuppdrag till Compare-företagen.


Seminarieprogrammet på IT-mässan i Oslo >>

Norge har en mycket stark och stabil ekonomi. Och som Skandinaviens västra huvudstad är Oslo en av världens mest expansiva regioner. Här finns egentligen bara ett hinder för fortsatt tillväxt – resurs- och kompetensbrist. Med expansiva Oslo som närmarknad på bara drygt tjugo mils avstånd skapas många spännande IT-jobb i Karlstad-regionen.

”Svensk IT-kompetens är billigare än norsk och det är betydligt dyrare att leva och verka i Norge – därför finns det en stark ekonomisk drivkraft att lägga ut norska IT-projekt på svenska företag”, förklarar Göran Österman på Compare.

Stiftelsen Compare Karlstad har idag närmare 100 intressentföretag som tillsammans har närmare 3.500 ingenjörer i regionen.

………………………………..

Erbjudande till Compare-företag som vill ha mer Norge-affärer

Detta är ett exklusivt erbjudande till Compare-företag som vill ha mer Norge-affärer!

Norge har en mycket stark och stabil ekonomi. Och som Skandinaviens västra huvudstad är Oslo en av världens mest expansiva regioner. Här finns egentligen bara ett hinder för fortsatt tillväxt – resurs- och kompetensbrist. Med expansiva Oslo som närmarknad på bara drygt tjugo mils avstånd skapas många spännande IT-jobb i Karlstad-regionen.

………………………………..
Bastjänst (kostnadsfritt): IT-Messen Oslo 18-19 september

Compare Karlstad deltar med egen montor på IT-Messen Oslo – Norges största IT-mässa som hålls 18-19 september på Oslo Spektrum. Vi kommer att representera och marknadsföra Compare-företagens samlade kompetenser och resurser till den norska IT-marknaden. Syftet är att förmedla konkreta affärsuppdrag till Compare-företagen.

Alla Compare-företag erbjuds att kostnadsfritt dra nytta av denna marknadsföring genom att vidta dessa åtgärder senast fredag 7 september.

  • Steg 1 (för alla): Kontrollera att uppgifterna om ditt företags kompetenser och erbjudanden på Compare-webben stämmer (se www.compare.se/foretag). Det är dessa uppgifter som vi använder som underlag när vi marknadsför Compare-företagen. Korrigeringar skickas till sven.carlsson@compare.se
  • Steg 2 (för de som inte själva kan vara på plats under mässan):  Ange vilka kompetenser/resurser ni har inom de sju fokusområden som profileras på IT-mässan: # Mobility & Mobile apps; # IP-network; # Cloud; # Storage; # IT-security; # Business IT; # Internet Solutions & Digital Markering. Skickas till sven.carlsson@compare.se
  • Steg 3 (för de som själva kan vara på plats under mässan):  Bjud in era kunder och andra affärskontakter till IT-mässan och Compare-montern. Kontakta sven.carlsson@compare.se för inbjudan och mässbiljetter. Kan kompletteras med Visit Karlstads affärsmöte (se nedan).

Läs mer om IT-Messen Oslo 2012  >>
………………………………..
Tilläggstjänst (5.000 kr/företag): Affärsmöte på Stratos i Oslo 18 september


Visit Karlstad inbjuder i samband med IT-mässan till affärsmöten på restaurang Stratos i centrala Oslo 18 september vid två tillfällen under dagen – ett ca 11:00-13:00 och ett ca 16.30-19:00.

Compare-företag erbjuds att medverka vid båda tillfällena och bjuda in obegränsat antal kunder till Stratos för möjligheter till affärsutbyten i en mer avslappnad miljö utanför mässhallen (som ligger på gångavstånd från Stratos). Upplägget för lunch- och kvällseventet är det samma: Öppet hus med mingel, värmländska tapas och snittar, dryck och korta presentationer när det är som mest folk på plats. Medverkande företag får ha utställningsbord i lokalen.

Även Visit Karlstad bjuder in sina kunder och det ger möjligheten att träffa andra kunder än de som kommer till IT-mässan. Karlstads universitet kommer även att bjuda in alumner som bor och verkar i Norge till en värmländsk get-together.

Kostnad per företag: 5.000 SEK. Bindande anmälan för medverkan till sven.carlsson@compare.se senast 24 augusti.

  • Läs mer om Visit Karlstad >> http://www.visitkarlstad.se/
  • Läs mer om Stratos i Oslo >> http://www.stratos.as/

………………………………..

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss