Den 9 september bjuder CompareKvinna in till Afterwork.

Tema: Tro inte på allt du tänker

Ta beslut, agera och kommunicera – detta är några saker vi gör som styrs av vår hjärna. Det är inte alltid besluten man gör blir de rätta eller det vi vill kommunicera mottas som vi förväntat oss. Den 9 september gästar Christina Haugsöen CompareKvinnas afterwork och berättar varför du inte alltid ska tro på det du tänker och agera utifrån det.

Föredragshållare – Christina Haugsöen

Christina har sedan år 2000 arbetat med ledarskap och teamutveckling med arbetsglädje och effektivitet i fokus. Efter 14 år inom kommunen och med studier runt den nya neurologiska forskningen väcktes hennes intresset för beteendevetenskap och framförallt kommunikation.

Ord om Christina som föreläsare:

“En underbar föreläsare som fångade allas upmärksamhet och kom med många bra personliga exempel som vi kunde relatera till.”

“Christina Haugsöen gav en engagerande och inspirerande föreläsning som gav högst betyg. Hon har en 

otrolig förmåga att på ett pedagogiskt och lättsamt sätt föreläsa om ett komplext ämne som ändå många kan relatera till och inspireras av.”

Middag

Kvällen avslutas med gemensam middag till självkostnadspris. På grund av att Pitchers nu byter koncept och meny så har vi ännu inte fått förslag på vilken mat deltagarna under kvällen kan välja att äta. Detta kommer att skickas ut till anmälda deltagare så snart anmälningstiden gått ut!

Tid: 9 september, klockan 17.00
Plats: Pitchers, Kungsgatan 12 Karlstad
Anmälan: Via länken senast torsdag 3 september

Hålltider för kvällen:
17.00 Välkomna
17.45-18.45 Föreläsning med Christina Haugsöen
18.45 Gemensam middag till självkostnadspris 

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss