Tord Larsson-Steens uppdrag som vd för LearningWell SW har varit att utveckla företagets affär inom produktutveckling och automation. Efter årsskiftet går han vidare till nya utmaningar utanför LearningWell och lämnar då över till Mattias Nilsson, vars arbete till stor del kommer handla om att gifta samman LearningWells erbjudande inom automation och systemutveckling. 

Sedan Tord Larsson-Steen anslöt till LearningWell SW har företaget bland annat startat ett nytt affärsområde inom automation, lanserat en uppdaterad version av egna produkten TagWell och vuxit med ett tiotal anställda. I samband med att företaget nu går in i en ny fas med ambition att stabilisera tillväxten och väva samman systemutveckling och automation lämnar Tord över till Mattias Nilsson. Mattias har en lång bakgrund som produktionschef, projektansvarig och underhållschef på bolag som Ericsson, Moelven och Örebro Kommun. Han kommer senast från en roll som affärsområdeschef på Projektengagemang.

“Mitt fokus från start kommer vara att lära känna verksamheten på djupet”, säger Mattias Nilsson. “Efter det börjar arbetet med att gifta samman LearningWells nuvarande erbjudanden inom automation och systemutveckling. Vi har många intressanta projekt på gång där det finns väldigt spännande möjligheter för våra kunder.”

Rekryterar i flera städer
Mattias startade under oktober sin tjänst på 50% och kommer fram till årsskiftet jobba parallellt med Tord. Från och med första januari tar han sedan över på heltid. Som ny vd hoppas Mattias kunna välkomna fler kollegor till LearningWell-kontoren i Mariestad, Karlstad och Helsingborg.

“Vi letar aktivt efter människor som vill vara med oss på den här resan. Det viktiga är att du är en duktig lagspelare som ständigt vill bli bättre på det du gör. Då tror jag att du kommer trivas här.”

 

Om LearningWell-koncernen
LearningWell grundades 2003 och har idag kontor i KarlstadHelsingborgNyköping, Mariestad och Stockholm. Totalt är vi strax över 50 kollegor med djup kompetens inom systemutvecklingautomation och verksamhetsutveckling. Utöver det tillhandahåller vi systemlösningar inom automatiserad spårbarhet och avancerad omvärldsbevakning.

Alexander Carlsson

Kommunikatör

072-849 57 17
alexander.carlsson@learningwell.se

LearningWell
Lagergrens gata 4
65214, Karlstad

+46 (0)70–577 61 33

karlstad@learningwell.se

https://learningwell.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!