Kommunikatörsnätverket i Värmland inbjuder till nätverklunch 17 april om strategisk kommunikation med Marija Borenius, marknadschef på Karlstads El & Stadsnät, som berättar om deras arbete ”Nät 2015” – en satsning på medarbetardriven förändring.

Genom ett strategiskt kommunikationsarbete har företaget lyckats skapa en gemensam företagskultur där personalen är motorn i att effektivisera verksamheten. De har skapat forum för dialog och klätt sig i nya kläder genom ett nytt namn och en ny grafisk profil.

Färska ledar- och medarbetarundersökningar visar också att företaget tagit ett stort steg framåt och känslan och engagemanget hos medarbetarna visar positiva resultat av Nät 2015.

MÖTESDETALJER

  • TID: Fredag 17 april 11.30-13.00.
  • PLATS: Claesson’s Restaurang, Våxnäsgatan 10, Karolinen, Karlstad
  • ANMÄLAN: Senast 15 april till gunilla.peterson@liv.se
  • PROGRAMVÄRDAR: Gunilla Peterson, Landstinget i Värmland och Camilla Olsson, Partners Reklambyrå
  • KOSTNAD: 100 kr (85 kronor till lunchen och 15 kronor till nätverkets kassa). Ta med jämna pengar! Ange ev. önskemål om specialkost vid anmälan. Kvitto på kostnaden kan lämnas. OBS! Om du inte kan komma – avanmäl dig senast kl. 08.00 dagen före till programvärden annars måste vi ändå be dig att betala 85 kr för din lunch.

Kommunikatörsnätverket i Värmland är ett forum för regionens kommunikatörer som startades 2003 som Informatörsnätverket på initiativ av Compare och The Paper Province.

Karlstads El- och Stadsnät
Orrholmsgatan 15
65215, Karlstad

karlstadsnat@karlstad.se

http://karlstadsnat.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss