MittNäts redan breda tjänsteutbud blir nu ännu bredare. Från och med 1 juni erbjuder MittNät fler tjänster från AllTele och Sappa. 

AllTele, som i dag levererar bredband och telefoni i MittNät, utökar nu sitt erbjudande till kunderna. Man erbjuder från och med den 1:a juni även bredbands-TV och möjlighet för kunderna att kombinera tjänsterna fritt, vilket man upplever har efterfrågats på marknaden.

– I den stora utbyggnad av fiber som sker i regionen är det kunder som tycker det är angeläget att ha både internet-, tv- och telefonitjänster från en leverantör, samlat på en faktura. Det är roligt att vi nu kan erbjuda kunderna en helhetslösning som de har efterfrågat, säger Kim Liljegren, affärsområdeschef Stadsnät på AllTele.  

– Med AllTele har vi ett stabilt och positivt samarbete sedan länge, och att vi nu utvecklar det samarbetet ytterligare är förstås stimulerande, säger Elin Bertilsson på MittNät. 

Sappa lanserar nya tjänster 
Sappa, som är en av MittNäts leverantörer, breddar nu erbjudandet till marknaden, när man erbjuder en Duoplay-tjänst – internet och tv – från 1 juni. 

– Vi är ju en välbekant aktör, inte minst i Karlstad, där vi funnits länge, säger Hasse Svensson, VD på Sappa Sverige. Och vi har med glädje noterat den tekniska uppgradering man gjort i stadsnätet i Karlstad. Den går helt i linje med vad vi och marknaden efterfrågar, bland annat snabbare tjänster. Det gör att det känns tryggt att erbjuda våra kunder allt mer hastighetskrävande tjänster.

– Vi jobbar ständigt med vårt utbud för att hålla det så brett och kvalitativt som möjligt. Det är givetvis positivt med en rikstäckande leverantör som ytterligare kompletterar vårt utbud av tjänster, säger Elin Bertilsson, tjänsteleverantörsansvarig på MittNät. Och det visar att vår affärsmodell står sig stark; vi har fler och fler leverantörer som kontinuerligt utvecklar efterfrågade tjänster.

För mer information, kontakta: 

Elin Bertilsson, tjänsteleverantörsansvarig MittNät, 054-540 80 13.

Karlstads El- och Stadsnät
Orrholmsgatan 15
65215, Karlstad

karlstadsnat@karlstad.se

http://karlstadsnat.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!