ANMÄL DIG HÄR

 

Har ni pratat om att starta ett Instagram-konto på ert företag, och funderar på hur man gör det bäst? Skulle du vilja veta hur man kan använda ett digitalt bokningssystem? Eller vill du bara lära dig lite mer om vilka möjligheter det finns med en ökad digitalisering? Bra, då har vi de perfekta hjälpmedlen för dig!

Anmäl dig till våra kostnadsfria utbildningar!

Välkommen att anmäla dig redan nu och få förtur på kommande utbildningar, de kommer att hjälpa dig hur du kan få nytta av digitala verktyg på jobbet. Att delta är kostnadsfritt och målet är att vi tillsammans ska öka digitaliseringen på din arbetsplats, ett digitalt steg i taget. Vi kommer också coacha er på er digitala resa och finnas där som stöd om ni skulle behöva.

Just nu tar vi reda på de Värmländska företagens behov inom digitalisering. Några områden är redan identifierade som du kan läsa om nedan. Utifrån behoven formar vi utbildningar som kommer att finnas tillgängliga från och med hösten 2021.

För vem: För dig som är anställd i ett litet eller medelstort företag i Värmland, oavsett bransch.

Läs mer om Den digitala förflyttningen här 

För arbetsgivare, pdf

Välkommen att anmäla dig redan nu och få förtur på kommande utbildningar, antal platser är begränsade!
(Du binder dig inte till någonting)

Anmäl dig här 

Identifierade områden

Nya marknadsförings- och försäljningskanaler som företag kan använda för att öka och effektivisera marknadsföringsarbetet och sin försäljning. Kan till exempel handla om digital marknadsföring, dataanalys eller e-handel, och om att ta fram strategier för att på bästa sätt implementera de nya kanalerna och verktygen i företaget.

Artificiell intelligens (AI) och data är framtidstekniker som det redan idag är möjligt för företag att använda för att fatta bättre beslut, effektivisera företaget och erbjuda nya värden till kunderna.

Vi lever i en allt mer föränderlig och digitaliserad värld som innebär många utmaningar, men samtidigt också många nya möjligheter för människor, ledare och företag. För detta krävs en ny typ av ledarskap som innebär att bygga en snabbföränderlig organisation som anpassar sig utifrån kundernas behov och en allt mer digital tid. Det handlar om att ständigt utvärdera och ta till vara på nya möjligheter och att göra företaget effektivare, bättre och roligare för alla som bidrar till en mer hållbar framtid.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss