Online

Anmälan stängd

21

Apr

Compare

TechTalk: FemTech

Kl. 12.15-13.00, Online

Från frustration till startup

En marknad, vars värde uppskattas vara över 50 miljarder dollar år 2025, som riktar sig mot hälften av jordens befolkning. Har du koll på FemTech?

Hösten 2019 grundades Tilly, sprunget ur frustrationen i att det inte alltid är så enkelt att skaffa barn. Anna och Jenny Ann utgick från sina upplevelser av brist på proaktivitet i våren och svårigheten i att få rätt hjälp, och började utveckla de lösningar de själva saknat.

FemTech kan sammanfattas som digitala produkter och tjänster inriktade på kvinnors hälsa och välbefinnande. För att guida oss i ämnet FemTech generellt, och FertilityTech specifikt, möter vi upp en värmlänning i exil. I samarbete med Antler möts vi i det digitala rummet och lyssnar på Jenny Ann, vd och medgrundare av Tilly, om deras resa och insikter.

Hur skapar man transparenta och personaliserade tjänster? Hur kan man utveckla den guidning som finns inom fertilitet och infertilitet?

Varmt välkomna på ytterligare ett spännande TechTalk!

DIGITALA TECHTALKS

Alla våra TechTalks sker endast digitalt under rådande läge med Covid-19. Genom att gå med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland får du inför varje veckas TechTalk en länk att delta via. Ha gärna mikrofon och kamera redo, så kan du ställa frågor live och delta i diskussionsdelen. Du kan även se alla TechTalks i efterhand från samma grupp.

COVID-19

Compare följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning av coronaviruset i samband med våra aktiviteter och events. Glöm inte att tvätta händerna. Vi ses i det digitala!


VÄLKOMMEN PÅ VÅRENS TECHTALK-TRÄFFAR

DATUMTEMA
10 marsFoodTech
17 marsTourismTech
24 marsOutnyttjad digital potential
31 marsInternet of Things
7 aprilWoodTech
14 aprilPÅSKLOV
21 aprilFemTech
28 aprilÅrets digitala välfärdsinnovation
5 majPARTNERRESA TILL VITALIS
(Uppskjuten pga Covid-19)
12 majKampen om skärmtid
19 majExperience shopping
26 majHuman augmentation & robotics

TECH TALK VÄRMLAND – VAD & HUR?

TechTalk Värmland fokuserar på hur vi som människor, företag och organisationer påverkas av den pågående digitaliseringen. Syftet med träffarna är att lära från varandra, inspireras och utvecklas.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan. Vi bjuder på kaffe på plats. Platsen är hos Compare på Karlstad Innovation Park om inget annat anges.

Gå gärna med i Facebook-gruppen TechTalk Värmland så får du löpande information om vad som händer och möjlighet att diskutera före och efter träffarna. Annars är det bara att dyka upp, ingen anmälan krävs.

Sandra Dalåsen

Event Coordinator

+46 (0)730-25 71 29
sandra.dalasen@compare.se