”Stretch var ett naturligt val för Nordic MedTest då vi vet att de besitter mycket hög kompetens inom Atlassian-verktyg”, säger Robert Magnusson, verksamhetsutvecklare på Nordic MedTest i en kundintervju med Stretch.

”Då Nordic MedTest växer snabbt behöver vi en pålitlig partner som ger oss stöd och snabb service i centrala verktyg för test- och ärendehantering både internt och mot våra kunder. Att de sedan har ett lokalt kontor i Karlstad är en stor bonus”, fortsätter Robert Magnusson.

Sjukvården drabbas allt för ofta av allvarliga incidenter på grund av fel och brister i vård-IT. Detta vill Nordic MedTest ändra på. Genom en kombination av test- och vårdkompetens möjliggör Nordic MedTest säkrare, effektivare och mer användbar IT inom vård och omsorg som räddar liv.

För att klara detta uppdrag krävs olika typer av kompletterande spetskompetens och där kommer Stretch in i bilden.

Stretch uppdrag för Nordic MedTest har en solklar målsättning –  att tillhandahålla förstklassiga projektverktyg och därigenom bidra till NMTs mål med mer och säkrare IT i vården. Projektverktygen utgör byggstenar i Nordic Medtests leverans vilket innebär att applikationernas tillgänglighet, arbetsättsanpassade konfiguration och fungerande integrationer är av stor vikt.

Stretch erbjuder ett långsiktigt åtagande som frigör NMTs egna resurser till kundrelaterat arbete. När Nordic MedTest växer tillsammans med sina leveranser bidrar Stretch Atlassian-experter med hjälp att utreda och implementera ny funktionalitet i produktsviten. Leveransen består av workshops, kurser, rådgivning, licensförmedling, installation, uppgradering, anpassning och konfigurering av ärendehanteringssystemet JIRA, agila projektstödet JIRA Agile, samarbetsplattformen Confluence samt test management-verktyget Zephyr.

Stretch har strävat efter att ge NMT mer användarnytta genom att lyssna på Nordic MedTests behov och erbjuda vägledning till att tillgodogöra sig verktygens fulla potential som stöd till verksamhetens processer.

Nordic MedTest är ett kompetenscenter för test av vård-IT. Ett leverantörsoberoende och öppet center där vårdgivare (landsting, kommuner och privata aktörer) i samverkan med leverantörer av IT-system och programvaror kan utveckla, testa och på ett säkert sätt införa nya och innovativa IT-tjänster i vård och omsorg. Läs mer på www.nordicmedtest.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss