Söker du ett nätverk för techsamverkan? Då har du kommit rätt!

Stiftelsen Compares nätverk stimulerar samverkan, kompetensutveckling och innovation med tech. Här är alla både givare och tagare, och vårt mål är att tillsammans skapa ett mer livskraftigt samhälle genom att underlätta morgondagens affärer och främja hållbar förändring.

Participate in innovation initiatives

Säkra framtidens digitala kompetens och kontakter

Digital business development and innovation together

OM NÄTVERKET

I nätverket har du möjlighet att delta i innovationssatsningar tillsammans med företag, offentlig sektor och akademi.

Du blir en del av ett kunskapsrikt nätverk som verkar för ökad tillväxt, stärkt kompetens och hållbar utveckling med hjälp av tech. Tillsammans löser vi komplexa samhällsutmaningar och bidrar till ett mer livskraftigt samhälle!

Inom nätverket hittar du nya samarbetspartners, kompetens och kunder. Tillsammans skapar vi möjligheter för nya affärer och samarbeten inom det digitala.

Din organisation får en egen sida på compare.se där kunder, samarbetspartners och framtida medarbetare kan hitta och se era unika kompetenser och inriktningar. Du som är med i nätverket kan lägga in rekryteringsannonser och nyheter på Compare.se.

Det kostar 2 500 kr per organisation och år att vara med i nätverket. Du anmäler ditt intresse via knappen ovan.

Stiftelsen Compare är en techinnovationsplattform som oberoende och transparent välkomnar alla företag och organisationer att delta och engagera sig i det digitala nätverket.
Skip to toolbar