1px

1px Webbyrå är ett företag inriktat på webbutveckling. Våra huvudsakliga tjänster involverar webblösningar såsom tillhandahållande och underhåll av hemsidor, webshopar och webbaserade system samt hantering av domäner och webbhotell. Vår kompetens sträcker sig dock långt längre än så och vi har också stort kunnande inom andra it-relaterade områden. IT Vi kan bidra med våra gedigna och mångåriga kunskaper inom IT. Vi tar fram förslag på vilken utrustning ditt företag behöver och installerar utrustningen så allt fungerar. Nätverk Ett konferensrum med projektor eller platt-tv, för att enkelt visa presentationer? Det ordnar vi! Trådlös överföring av bild och ljud är möjlig i vissa situationer, och möjliggör att alla anställda snabbt och enkelt kan påbörja presentationer utan att behöva lista ut vilken kabel som ska kopplas in var!

2c8

2c8 tillhandahåller metoder och verktyg för att prioritera, initiera, genomföra och styra processer och projekt mot uppsatta mål och överenskommelser.  Kompetensområden Motiven och tillämpningsområdena är oftast att bygga verksamhetsledningssystem att identifiera och hantera risker, problem och möjligheter att kartlägga projekt samt kravsätta och implementera IT-system.   Produkter 2c8 Apps som inkluderar 2c8 Modeling Tool och 2c8 Lite. IT-verktyg för att kartlägga, analysera och utveckla verksamheter. Tjänster Utbildning och konsulttjänster för processorienterad verksamhetsutveckling med stöd av 2c8 Apps. Partners 2c8 har produkt- och tjänstepartners.  

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad

Fokus på konsult-/projektorienterade företag. Vi arbetar proaktivt, digitalt & kundnära med era ekonomiprocesser. Nöjd Kund. Företaget är specialiserat på lite mindre företag med mellan 1-250 anställda, gärna ägarledda verksamheter. Förutom våra redovisnings-, ekonomi- och lönetjänster erbjuder vi FOKUS Tillväxt (för företag som vill öka sina möjligheter att nå sina tillväxtmål), FOKUS Digitalisering (för verksamheter som behöver digitalisera sina administrativa processer) samt Chefsavlastning.

AB Tändkulan

AB Tändkulan levererar kundanpassade lösningar bestående av hårdvara, mjukvara och kundanpassad utbildning. Lösningarna är öppna, kostnadseffektiva, uppbyggda med hjälp av standardkomponenter och därmed underhållsvänliga. Vi tillgodoser kundernas behov vad det gäller effektiv informationsöverföring, ökad kvalitet, ökad effektivitet och lättillgängligt underhåll. Vår verksamhet skall kännetecknas av hög teknisk kompetens, kvalitet och flexibilitet. Vårt samarbete med kunderna bygger på långsiktigt och ömsesidigt förtroende. Mål AB Tändkulans övergripande mål med verksamheten är att ge avkastning på arbetsinsatserna och satsat kapital. Lönsamheten skall säkra sysselsättningen och medge framtida expansion. Målet är att vara det självklara alternativet för kunderna i Mellansverige. Strategi AB Tändkulan skall uppfattas som ett företag med hög teknisk kompetens och flexibla lösningar. Företaget är fabrikats oberoende och kan därmed leverera det bästa materialet enligt kundernas önskemål om pris och kvalitet i varje enskilt projekt. För att uppnå vårt mål är det av stor vikt att samtliga anställda känner delaktighet, arbetsglädje och ansvar.

Academic Work Sweden AB

Academic Work är ett rekryteringsföretag med 20 års erfarenhet i branschen som sedan starten förmedlat jobb till över 130 000 young professionals. Vi har fler än 40 rekryteringskonsulter runt om i Sverige som hjälper dig rekrytera rätt personal till er verksamhet, skräddarsytt efter dina behov. Vi hjälper dig med rekrytering inom en mängd olika affärsområden, exempelvis inom teknik, IT och ekonomi.

Accountor Ekonomi & RådgivningAB

Med Accountor som redovisningsbyrå når du längre, du frigör resurser och fattar bättre affärsbeslut. Vi bryr oss om dig och ditt resultat – vi kallar det Passion For Results. Välj mellan att lägga ut hela ekonomin eller ta hjälp med ett specifikt problem. Hur kan vi hjälpa dig?  

Act Mediebyrå

Act Mediebyrå är en oberoende affärspartner inom marknadsföring. Vi vill att du ska nå bra resultat med rätt marknadsföring. Vår målsättning är att det alltid ska vara enkelt att jobba med oss. För oss är det viktigt att du känner att vi bryr oss på riktigt. Känner du som många andra att marknadsföringen tar mer och mer tid? Är du osäker på om din marknadsföring når rätt personer? Vi finns ett samtal bort och kan hjälpa till med allt från rådgivning i små frågor till fullt marknadsansvar. Vi vet hur du når rätt personer med din marknadsföring. Vi vet också på vilket sätt du kan nå bra resultat. Det vi behöver av dig är att du svarar på några enkla frågor om din verksamhet och personerna du vill nå. Sen är vi igång. Du kan känna dig trygg med att allt vi gör är baserade på kunskap, kompetens, erfarenhet och fakta. De medieval vi rekommenderar är helt utan påverkan från medieleverantörer. Mediestrategier är alltid utförda med fokus på att nå maximal effekt av din marknadsföringsbudget. Du köper tid och kunskap – vi levererar resultat!  

Addoceo

Addoceo är ett fristående och leverantörsoberoende konsultföretag som erbjuder tjänster och lösningar inom IT och projekt i kombination med kunskap, affärsnytta och effektivitet.

Advant

Bättre konvertering och enklare system för användaren att hantera. Det är något som vi på Advant brinner för och oavsett om du är en teknikleverantör som behöver spets eller en slutkund som behöver en väl genomtänkt webblösning! Genom att ha med slutanvändaren redan från början i designprocessen, genom att jobba agilt och med ett brinnande intresse för god design, så hjälper vi er att lyfta era projekt. Vi är experter på grafisk produktion och digital design. Vår vision är att bli Sveriges mest uppskattade produktionsbyrå! Både som arbetsplats för vår personal och externt mot våra kunder. Det här innebär att vi ständigt arbetar för att det ska vara roligt att samarbeta med oss och att du snarare ser oss som en kollega än en konsult.

Adwisemedia

Genom våra samlade kompetenser och dess höga nivå inom respektive område av expertis kan vi stärka samt påverka varumärken oavsett om det är ett företag, organisation eller offentliga personligheter via digitala medier.

AFRY

Vi erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. AFRY kan idag erbjuda ca 25.000 kvalificerade konsulter i form av anställda och partners. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

Agera Games

Agera Games is a young, independent game development studio founded by Simon Bergqvist and Albin Ahlstedt Grafman. Currently developing TOSS!🍌 for the Oculus Quest and SteamVR.  

Åkerströms Björbo AB

Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms har ett stort nätverk av partners som erbjuder både lokal och global service och support. Åkerströms har över 50 års erfarenhet inom utveckling av högkvalitativa produkter för radiostyrning av industriella och mobila applikationer och utvecklingen av bolaget fortgår. Produkter Remotus: är vår produktfamilj för robust radiostyrning av säkerhetskritiska industriella och mobila applikationer. Vi erbjuder standardsystem, skräddarsydda system och system förberedda för  speciella användningsområden, exempelvis byggkranar. Sesam: är vår robusta produktfamilj för radiostyrning av industriella och mobila applikationer. Exempel på applikationer är portar, bommar och grindar, på och av-funktioner av fläktar, strålkastare och div maskiner, vinschar till fyrhjulingar och skogsmaskiner, bakgavellyftar etc.  

Aktiv IT

Vår målgrupp är företag där vi kan ta helhetsansvar eller gå in som spetskompetens vid behov. Vi arbetar med de största på marknaden förekommande leverantörerna av utrustning. Aktiv IT är numera ett välkänt företag i vår region med stor kunskap inom drift och installationer.

Aktivitetsbyrån

Aktivitetsbyrån är en idébaserad fullservicebyrå inom all kommunikation. Vi erbjuder digital design och utveckling för såväl webb som app och andra digitala medier. Vi hjälper er med allt från idé och strategi till färdig produkt. Tillsammans tar vi oss till målet. Hör gärna av er till oss om ni behöver hjälp med digital design och utveckling, sociala medier, grafiska profiler/logotyper, animering, 3D, kampanjer, trycksaker, foto eller något annat inom kommunikation och grafisk produktion. aktivitetsbyran.com

AntVision

AntVision started in 1998 developing systems for managing inventory and internal logistics in industrial and commercial companies. An important part of the business concept has always been quality thinking, which still permeates the entire business. Today, we mainly conduct consultancy activities aimed at the management of small and medium-sized companies. ANTVISION är ett konsult och produktionblogas some erbjunder: Projektlednin Projektledning handlar om kommunikation och att leda människor. Ofta är det svårt att följa en standardmall för hur man ska göra. Det gäller att ha ett gott samarbete med beställare och ledningsgrupp och att skapa en bra mix av organisation och rutiner inom projektet. Målet är att projektmedlemmarna ska känna sig delaktiga och engagerade. Självklart finns det tillfällen då en projektledare måste ta obekväma beslut och peka med hela handen men den inneboende drivkraften i ett väl fungerande team är ändå alltid oöverträffad. Upphandling Att köpa ett affärssystem är en stor investering som innefattar både mycket pengar och tar lång tid i anspråk. Det kan äventyra hela verksamheten om det görs på fel sätt. Därför är det nödvändigt att ta vara på erfarenheter från andra företag och ett sätt att göra det är att anlita någon som gjort resan förut, någon som vet vilka fallgroparna är och kan se till att du undviker dem. Kravhantering När nya funktioner ska byggas i ett IT-system är den största utmaningen att översätta diffusa önskemål till väl fungerande systemlösningar. Det krävs workshopar, funktionsskisser och prototyper innan ni har en fungerande lösning som kan ligga till grund för utvecklarnas arbete. Dessutom finns det alltid motstridiga önskemål från användarna som kräver kloka prioriteringar. Kravarbete är en balansgång mellan vidlyftiga önskningar och snäva budgetramar där kvaliteten inte får kompromissas bort. IT-förvaltning Ett IT-system blir aldrig färdigt. När utveckling och installation av systemet är klart tar förvaltningen vid och systemets livscykel fortsätter. Då måste det finnas resurser och rutiner att hantera frågor, felrapporter och förbättringar. När omvärlden förändras måste även IT-systemen följa med i utvecklingen och anpassas till nya förutsättningar. Ett systematiskt förvaltningsarbete är nödvändigt för att ha kontroll på verksamheten och undvika att IT-avdelningen bara får ”släcka bränder”. IT-miljö Oavsett vad som är företagets kärnverksamhet behövs det IT-system för att administrera och stötta medarbetarna. Vare sig man vill det eller inte så är IT-systemen nödvändiga och i viss mån kritiska för verksamheten. Därför är det klokt att göra en översyn av IT-miljön emellanåt så att den fungerar och är effektiv. Ni behöver regelbundet intervjua användare om hur väl IT-stödet fungerar och vad som skulle kunna effektiviseras. Ni behöver också se till att affärssystemet är rätt konfigurerat och säkerställa att det finns fungerande rutiner för att undvika fel i grunddata. Då kan ni känna er trygga med att kärnverksamheten inte störs av krånglande IT.

Årjängs Nät

Årjängs Nät är en lokal aktör. Vi ägs av Årjängs kommun och vi vill bidra till samhällsnytta och bra infrastruktur för alla Årjängsbor. Tillsammans med våra samarbetspartners i NFF (Nordmarkens Fiberförening) är vi en trygg, långsiktig partner som finns nära dig och i din vardag. Vi gillar valfrihet Årjängs Fibernät är ett öppet nät. Det innebär att du själv väljer vilka tjänsteleverantörer som du vill använda ur vår tjänsteportal. Tillsammans med samarbetsparter finner du flera leverantörer av Internet, TV och telefoni.

Askås

Erfarenhet, kompetens och trovärdighet Askås grundades 1997 och som företag i e-handelsbranschen är 20 år en synnerligen lång tid. Under dessa expansiva år har vi byggt upp en kompetens och trovärdighet grundat i erfarenhet och långsiktighet. Vår vision och affärsidé är att enkel, utmanande men fullt realistisk. Vi vill leverera världens bästa plattform för ambitiösa e-handlare som vill växa och utvecklas. Askås samarbetar idag med flera av Sveriges absolut duktigaste och mest framgångsrika e-handelsföretag. Askås 9 – en plattform att lyfta ifrån Våren 2018 lanseras Askås 9 – en modern e-handelsplattform för växande företag. För oss betyder det flexibilitet, innovation, samspel och oändliga möjligheter, och det är det vi vill att våra kunder ska uppleva med våra system, tjänster och arbetsprocesser. Oavsett om våra kunder vill jobba med olika försäljningskanaler, marknadsstrategier, system, länder eller målgrupper så kan vi leverera en total lösning som man kan växa i – här, nu och med framtiden i sikte! Askås 9 är en plattform som är rustad för den nya dataskyddsförordningen GDPR. Vi har utvecklat en mängd verktyg som ger utmärkta möjligheter till att hantera personuppgifter på ett sätt som lever upp till de skärpta kraven i GDPR. Höjdpunkter i Askås 9 • GDPR-funktionalitet • Automatiserade utskick • Avancerad kampanjhantering • Samla in e-post • Artikelfiltering • Alltid responsiv design • Lojalitetsprogram • B2B-funktionalitet • Funktioner för SEO • Abonnemangshantering • Multi Market Manager • Valfritt utlämningsställe • Över 50 olika integrationer • 24 uppdateringar per år • Ledande support