Nyheter: Skapar förutsättningar för nya affärer och samarbeten

Visa alla
Compare 29 oktober, 2021

Matematisk angreppssätt på industriella problem

Hur kan matematik bidra till att lösa utmaningar inom industrin? När Karlstads universitet arrangerar ”Mathematics Meet Industy Day” kommer en trust av studenter, doktorander och forskare kasta nytt ljus över ett specifikt problem i ett företag.

m.fl. 27 juli, 2020

COMPARE SOMMARSPECIAL – CONSID

I sommar låter Compare några medlemsföretag ge sin bild av hur de upplevt coronakrisen, så här långt. Om hur de påverkats, hur Värmland som digital region kan ta sig vidare och hur de ser på framtiden. Denna vecka har vi glädjen att presentera Consid

m.fl. 20 juli, 2020

Compare sommarspecial – Ubitech

I sommar låter Compare några medlemsföretag ge sin bild av hur de upplevt coronakrisen, så här långt. Om hur de påverkats, hur Värmland som digital region kan ta sig vidare och hur de ser på framtiden. Denna vecka är det Ubitech som står näst på tur.

m.fl. 13 juli, 2020

Compare sommarspecial – Avient

I sommar låter Compare några medlemsföretag ge sin bild av hur de upplevt coronakrisen, så här långt. Om hur de påverkats, hur Värmland som digital region kan ta sig vidare och hur de ser på framtiden. Denna vecka intervjuar vi Avient.

Compare m.fl. 6 juli, 2020

COMPARE SOMMARSPECIAL – Changemaker Educations

I sommar låter Compare några medlemsföretag ge sin bild av hur de upplevt coronakrisen, så här långt. Om hur de påverkats, hur Värmland som digital region kan ta sig vidare och hur de ser på framtiden. Denna vecka intervjuar vi Changemaker Educations

m.fl. 28 juni, 2020

Compare sommarspecial – Testhuset

I sommar låter Compare några medlemsföretag ge sin bild av hur de upplevt coronakrisen, så här långt. Om hur de påverkats, hur Värmland som digital region kan ta sig vidare och hur de ser på framtiden. Först ut har vi glädjen att presentera Testhuset

IUS innovation 7 maj, 2019

IUS innovation stärker sin närvaro i Värmland

Hos medarbetarna finns övertygelsen om att tillsammans göra världen till en bättre plats med hjälp av innovativa produkter och tjänster. IUS innovation gör det genom fokus på Mobilitet, Sjukvård & Hälsa och Utbildning.

Mond Digital Solutions 22 oktober, 2018

Vi välkomnar Mond Digital Solutions – Nytt företag i Compare

Mond är ett nystartat Karlstadbaserat IT-företag som erbjuder kvalificerade IT-tjänster inom de flesta branscher och tillämpningar. Nu har de valt att gå med i Compare för att hitta samarbetspartners, synas, bli inspirerade och inspirera andra.

Bacill Sverige AB 4 juni, 2018

Välkommen Bacill, nytt Compare-företag!

Bacill är en kreativ byrå för marknadsföring, kommunikation och innovation. Vi träffade Tobias Norén, Digital director på Bacill, för att ta reda på mera.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!