Nyheter: AB Nya Ekonomikompetens Karlstad

Visa alla
AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 16 januari, 2023

Rebecca Strand blir VD för Nya Ekonomikompetens

När Nya Ekonomikompetens nu byter vd har valet av ny person varit väldigt enkelt. Och det blir förstås en person som har de egenskaper en vd för en ekonomileverantör behöver ha. Rebecca Strand hör också till de som arbetat längst i företaget.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 22 november, 2021

”Vi vill återgå till er snarast…”

Vi har väl alla varit med om att tappa en kund. Och vi på Nya Ekonomikompetens fick en uppsägning hösten 2020 som resulterade i att en kund gick över till en av de större redovisningsleverantörerna i Karlstad i början av hösten 2021.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 26 mars, 2021

Effektivisera och spara genom outsourcing

Vem är bäst på just er typ av verksamhet? Ja, förhoppningsvis svarar du "Vi är bäst på vår typ av verksamhet" oavsett om ni arbetar som IT-konsulter, bygger fastigheter eller driver advokatfirma.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 16 juni, 2020

Digitalisering av värmländsk kompetens

Nya Ekonomikompetens har förmånen att få vara en del av den satsning som Karlstad Business Center nu gör för att digitalisera värmländsk kompetens.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 27 mars, 2020

Var med och besegra Corona!

Läget är kritiskt. Akuta åtgärder. Stödpaket. Arbetslöshet. Konkurshot. Rubrikerna strömmar in flera gånger om dagen. Samtidigt tycker jag mig märka en tendens till att människor faktiskt börjar både uppskatta och prata om...

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 25 mars, 2020

10 tips för ökad LIKVIDITET

Nya Ekonomikompetens är ekonomiavdelning åt ett antal olika företag. Likviditet är viktigt i normala fall - nu i Coronatider är det livsavgörande för vissa kunder.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 25 mars, 2020

Corona Blogg Företag

Är du intresserad av hur andra företag har det nu i Coronatider? Det är lätt att vi blir sittande på hemmaplan med reducerad möjlighet att hänga med i vår nära omvärld bland andra företag och företagare. Läs gärna vår blogg.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 12 mars, 2020

Hur svårt kan det vara?

I februari var ett av våra nya kundföretag ett industriföretag här i Värmland. Att få dem att välja oss på Nya Ekonomikompetens var inte särskilt svårt. Alls.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 24 februari, 2020

”Vi vill att ni digitaliserar oss!”

 "Vi vill att ni digitaliserar oss!" var budskapet från en av våra kunder för en tid sedan. Med ett 30-tal anställda hade kunden börjat tröttna på papper och dokumentation på sina kontor. Gissa vad vår motfråga blev?

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 16 februari, 2020

De allra vanligaste misstagen

Som tur är finns det många företag som är nöjda med sin ekonomilösning. Men det finns dessvärre fortfarande många företag som ännu inte nyttjar möjligheten till det stöd och styrning en bra ekonomifunktion kan bidra med.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss