Nyheter: AB Nya Ekonomikompetens Karlstad

Visa alla
AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 19 februari, 2024

Därför börjar du tröttna på stora byrån

Bättre förr? När redovisningskonsulten på ‘stora byrån’ hade tid med er. Inte tog betalt per påbörjad timme och inte ständigt bytte ut den som ansvarar för kontakten med er? Varför har det blivit så här på ‘stora byrån’? Här kommer lite förklaringar.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 12 februari, 2024

Tack Paper Province!

Stort tack Paper Province med Sandra och styrelsen som gav oss förtroendet att komplettera och bli er viktiga redovisning, löne- och projektekonomi-funktion. Ett förtroende vi lägger stor vikt vid att bygga långsiktigt.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 8 februari, 2024

Hyr en ekonom – få ut mer än av en ekonom

Att hyra en ekonom dvs. ta in en interim, erfaren person sker ofta när det uppstår en vakans eller skall ske ett utvecklingsprojekt. Men att hyra en ekonom öppnar ofta fler dörrar än om man har, eller anställer, en ekonom. Läs vidare så förklarar vi

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 5 februari, 2024

VD valde bort Stockholms prisnivå

Det finns väldigt mycket som är bra i storstäder som Stockholm. Samtidigt finns det en hel del tjänster som får negativa ekonomiska effekter av att utföras i storstaden. Där löner är högre, lokalytor är dyrare, restider längre och personalomsättninge

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 16 januari, 2023

Rebecca Strand blir VD för Nya Ekonomikompetens

När Nya Ekonomikompetens nu byter vd har valet av ny person varit väldigt enkelt. Och det blir förstås en person som har de egenskaper en vd för en ekonomileverantör behöver ha. Rebecca Strand hör också till de som arbetat längst i företaget.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 22 november, 2021

”Vi vill återgå till er snarast…”

Vi har väl alla varit med om att tappa en kund. Och vi på Nya Ekonomikompetens fick en uppsägning hösten 2020 som resulterade i att en kund gick över till en av de större redovisningsleverantörerna i Karlstad i början av hösten 2021.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 26 mars, 2021

Effektivisera och spara genom outsourcing

Vem är bäst på just er typ av verksamhet? Ja, förhoppningsvis svarar du "Vi är bäst på vår typ av verksamhet" oavsett om ni arbetar som IT-konsulter, bygger fastigheter eller driver advokatfirma.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 16 juni, 2020

Digitalisering av värmländsk kompetens

Nya Ekonomikompetens har förmånen att få vara en del av den satsning som Karlstad Business Center nu gör för att digitalisera värmländsk kompetens.

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 27 mars, 2020

Var med och besegra Corona!

Läget är kritiskt. Akuta åtgärder. Stödpaket. Arbetslöshet. Konkurshot. Rubrikerna strömmar in flera gånger om dagen. Samtidigt tycker jag mig märka en tendens till att människor faktiskt börjar både uppskatta och prata om...

AB Nya Ekonomikompetens Karlstad 25 mars, 2020

10 tips för ökad LIKVIDITET

Nya Ekonomikompetens är ekonomiavdelning åt ett antal olika företag. Likviditet är viktigt i normala fall - nu i Coronatider är det livsavgörande för vissa kunder.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss