Nyheter: AB Nya Ekonomikompetens

Visa alla
AB Nya Ekonomikompetens 27 mars, 2020

Var med och besegra Corona!

Läget är kritiskt. Akuta åtgärder. Stödpaket. Arbetslöshet. Konkurshot. Rubrikerna strömmar in flera gånger om dagen. Samtidigt tycker jag mig märka en tendens till att människor faktiskt börjar både uppskatta och prata om...

AB Nya Ekonomikompetens 25 mars, 2020

10 tips för ökad LIKVIDITET

Nya Ekonomikompetens är ekonomiavdelning åt ett antal olika företag. Likviditet är viktigt i normala fall - nu i Coronatider är det livsavgörande för vissa kunder.

AB Nya Ekonomikompetens 25 mars, 2020

Corona Blogg Företag

Är du intresserad av hur andra företag har det nu i Coronatider? Det är lätt att vi blir sittande på hemmaplan med reducerad möjlighet att hänga med i vår nära omvärld bland andra företag och företagare. Läs gärna vår blogg.

AB Nya Ekonomikompetens 12 mars, 2020

Hur svårt kan det vara?

I februari var ett av våra nya kundföretag ett industriföretag här i Värmland. Att få dem att välja oss på Nya Ekonomikompetens var inte särskilt svårt. Alls.

AB Nya Ekonomikompetens 24 februari, 2020

”Vi vill att ni digitaliserar oss!”

 "Vi vill att ni digitaliserar oss!" var budskapet från en av våra kunder för en tid sedan. Med ett 30-tal anställda hade kunden börjat tröttna på papper och dokumentation på sina kontor. Gissa vad vår motfråga blev?

AB Nya Ekonomikompetens 16 februari, 2020

De allra vanligaste misstagen

Som tur är finns det många företag som är nöjda med sin ekonomilösning. Men det finns dessvärre fortfarande många företag som ännu inte nyttjar möjligheten till det stöd och styrning en bra ekonomifunktion kan bidra med.

AB Nya Ekonomikompetens 22 januari, 2020

Vad kostar revisionen i bolaget?

De flesta bolag har räkenskapsår sammanfallande med kalenderår. Det innebär normalt att planeringen för årsredovisning och revision nu är gjord. Men hur mycket är det rimligt att det kostar bolaget att få rev

AB Nya Ekonomikompetens 25 oktober, 2019

Affärsnytta av ekonomi – även i mindre företag

Kan man använda kunskap inom redovisning och ekonomi från stora koncerner och faktiskt ha nytta av det även i små/mellanstora företag? Ja, absolut!

AB Nya Ekonomikompetens 18 oktober, 2019

Nu är bokningen öppen!

Idag, fredag 18/10, har vi äntligen kunnat släppa bokningssidorna för Karlstad Business Week! Med namn som Per Schlingmann, Kathrine Löfberg, Sara Börsvik, Simon Wanler mfl. vågar vi lova några affärsdagar du att minnas lång tid framåt!

AB Nya Ekonomikompetens 26 september, 2019

Per Schlingmann kommer. Kommer du?

Så vinner du kommunikationskriget - med berättelsen som vapen. Per berättar hur det fungerar. Hur du själv kan bli framgångsrik. Genom att använda nutidens mest effektiva vapen - berättelsen. Dont miss it!