Nyheter: AB Nya Ekonomikompetens

Visa alla
AB Nya Ekonomikompetens 28 januari, 2019

Bokslutstider – 10 tips att tänka på!

För många företag är det dags för årsbokslut med årsredovisning. Förutom alla goda råd som alla andra leverantörer brukar ge, har vi på Nya Ekonomikompetens tagit fram lite extra tips. Sådana du kanske inte alltid får från andra ekonomileverantörer.

AB Nya Ekonomikompetens 7 januari, 2019

Kostnadsfri Löpande Redovisning

Från 1 januari 2019 kan vi, sannolikt som första leverantör i Sverige, erbjuda kostnadsfritt utförande av Löpande redovisning*.

AB Nya Ekonomikompetens 21 december, 2018

STORT VARMT TACK!

Ett STORT VARMT TACK för ett fantastiskt 2018 önskar vi våra kunder, samarbetspartners, alla ni som hejar på oss samt alla andra som också gillar kvalitet, affärer och tillväxt!

AB Nya Ekonomikompetens 16 december, 2018

Tips för att starta er digitaliseringsresa

Fler och fler företag inser att digitalisering inte handlar så mycket om att ha datorer, skicka mail, ha åtkomst till internet och kunna läsa meddelanden i mobilen. Digitalisering handlar om sättet att arbeta, dokumentera, styra.

AB Nya Ekonomikompetens 9 december, 2018

Vi vill hylla Anette!

På Nya Ekonomikompetens gillar vi människor som har erfarenhet av att hjälpa andra företag att växa. En sådan person är verkligen Anette Rudin.

AB Nya Ekonomikompetens 28 november, 2018

Rapport: Ekonomiavdelningens framtid i Värmland

Vi på Nya Ekonomikompetens var med när Karlstad Business Centers affärsnätverk för kvalificerade ekonomer (Ekonomi N1) körde work shops. Arbetet mynnade ut i en rapport om ekonomiavdelningens framtid på ca 5 års sikt.

AB Nya Ekonomikompetens 21 november, 2018

Qbim valde Nya Ekonomikompetens

QBIM tycker att verksamhetsutveckling ska bygga på datadrivna beslut. Punkt. Det gör att du kan lita på insikterna. På så sätt kan du ta mer medvetna val. Och göra små förändringar i verksamheten som får stor effekt. Kraftfullt.

AB Nya Ekonomikompetens 18 november, 2018

Undvik misstaget om ni arbetar för tillväxt

Det är DI-Gasellföretagens tid och de som klarar gränsen och blir utnämnda till Gasellföretag är, med rätta, stolta och berättar det gärna i sociala medier, bloggar, nyhetsbrev osv.

AB Nya Ekonomikompetens 4 november, 2018

Viktigt vid rekryteringen

Är det viktigt att en ekonom kan ekonomi? Ja, självklart är det så. Men är det i övrigt samma kriterier som krävs av en ekonom oavsett var ekonomen skall arbeta, så länge ekonomen skall arbeta med en viss typ av uppgifter?

AB Nya Ekonomikompetens 19 oktober, 2018

Hemligheten bakom framgången

Drömmen för många företag. Att ha ett varumärke som skapar så positiva associationer att det ger dragningskraft. Så att kunderna själva gärna berättar att man använder varan eller leverantören - och är stolta över det!

  • 1
  • 2