Nyheter: AB Nya Ekonomikompetens

Visa alla
AB Nya Ekonomikompetens 6 maj, 2019

Referensföretag inom Compare

Vi på Nya Ekonomikompetens är jätteglada över att få allt fler kundföretag. Bland de senare kundföretagen finns t.ex. Löfbergs AB samt ett av de större noterade skogsbolagen.

AB Nya Ekonomikompetens 24 april, 2019

Så kan ert företag styras för kontrollerad tillväxt

Är ert företag inriktat på tillväxt? Att gå från punkt A till punkt B, vidare till punkt C? På ett systematiskt sätt kunna styra tillväxten - och snabbt få reda på när riktningen avviker från målen? Då kan FOKUS Tillväxtstyrning vara något för er.

AB Nya Ekonomikompetens 1 april, 2019

Fällor med realtidsuppdaterad redovisning

Tekniken går framåt och idag finns det knappast något företag som inte kan komma åt företagets redovisning och ekonomi via internet. Oavsett var man befinner sig. Direkt i datorn, läsplattan och mobilen.

AB Nya Ekonomikompetens 19 mars, 2019

Intresserad av hur era medarbetare mår?

Allt fler företag tjänsteutvecklas vilket innebär att vikten av hur medarbetarna mår, trivs och stimuleras bara blir allt viktigare. Förr hade organisationer årliga medarbetar undersökningar och en gång om året höll man medarbetarsamtal.

AB Nya Ekonomikompetens 28 januari, 2019

Bokslutstider – 10 tips att tänka på!

För många företag är det dags för årsbokslut med årsredovisning. Förutom alla goda råd som alla andra leverantörer brukar ge, har vi på Nya Ekonomikompetens tagit fram lite extra tips. Sådana du kanske inte alltid får från andra ekonomileverantörer.

AB Nya Ekonomikompetens 7 januari, 2019

Kostnadsfri Löpande Redovisning

Från 1 januari 2019 kan vi, sannolikt som första leverantör i Sverige, erbjuda kostnadsfritt utförande av Löpande redovisning*.

AB Nya Ekonomikompetens 21 december, 2018

STORT VARMT TACK!

Ett STORT VARMT TACK för ett fantastiskt 2018 önskar vi våra kunder, samarbetspartners, alla ni som hejar på oss samt alla andra som också gillar kvalitet, affärer och tillväxt!

AB Nya Ekonomikompetens 16 december, 2018

Tips för att starta er digitaliseringsresa

Fler och fler företag inser att digitalisering inte handlar så mycket om att ha datorer, skicka mail, ha åtkomst till internet och kunna läsa meddelanden i mobilen. Digitalisering handlar om sättet att arbeta, dokumentera, styra.

AB Nya Ekonomikompetens 9 december, 2018

Vi vill hylla Anette!

På Nya Ekonomikompetens gillar vi människor som har erfarenhet av att hjälpa andra företag att växa. En sådan person är verkligen Anette Rudin.

AB Nya Ekonomikompetens 28 november, 2018

Rapport: Ekonomiavdelningens framtid i Värmland

Vi på Nya Ekonomikompetens var med när Karlstad Business Centers affärsnätverk för kvalificerade ekonomer (Ekonomi N1) körde work shops. Arbetet mynnade ut i en rapport om ekonomiavdelningens framtid på ca 5 års sikt.

  • 1
  • 2