Nyheter: Nordic Medtest

Visa alla
Nordic Medtest 29 mars, 2021

Testexpert i programkommittén för QA Global Summit 21

Martin Jansson, testexpert på Nordic Medtest, är med i programkommittén för ett globalt digitalt event inom test och kvalitetssäkring.

Nordic Medtest 12 februari, 2021

Inera skapar ett test- och utvecklingscenter i Karlstad

Ineras dotterbolag, Nordic Medtest, får utökat ansvar som Ineras test- och utvecklingscenter. Beslutet är ett led i Ineras strategi att fokusera mer på kärnverksamheten samt öka andelen egen kompetens inom digitalisering.

Nordic Medtest 27 november, 2020

Bästa Tutorial på EuroSTAR 2020

Rikard Edgren, testexpert på Nordic Medtest, kammade hem pris för bästa tutorial på Europas största konferens för testare av mjukvara.

Nordic Medtest 16 november, 2020

Projektet SDK (Säker digital kommunikation) är inne på sista halvåret inför breddinförande 2021. Nordic Medtest arbetar med att verifiera att konceptet fungerar i skarpt läge.

Nordic Medtest 30 september, 2020

Nordic Medtests senaste anställningar

Vi välkomnar Jonathan Petrone och Marielle Sellin till vår växande verksamhet.

Nordic Medtest 18 september, 2020

Testar tillgänglighet och användarupplevelser i nationella tjänster

Nordic Medtest arbetar med testning för att förbättra tillgängligheten och användarupplevelser i nationella tjänster, inom vård och omsorg. Vi granskar även att tjänsterna uppfyller tillgänglighetskraven i webbtillgänglighetsdirektivet.

Nordic Medtest 3 september, 2020

Nordic Medtest deltar på digitala Vitalis

2020 genomförs Vitalis digitalt för första gången. Nordic Medtest deltar med sex förinspelade föreläsningar, som går att se fram till årsskiftet.

Nordic Medtest 23 mars, 2020

Praktik och examensarbete om webbtillgänglighet

Jonathan Petrone läser till teknisk testare på KYH i Göteborg. Han går andra och sista året på utbildningen och gör sin LIA-period (lärande i arbete) och sitt examensarbete om webbtillgänglighetsdirektivet, på Nordic Medtest.

Nordic Medtest 13 februari, 2020

Ny extern webbsida

Nordic Medtest lanserar ny extern webb i februari 2020.

Nordic Medtest 19 december, 2019

Nordic Medtest ansvarar för pilottester i Säker digital kommunikation

Under 2019 har Nordic Medtest ansvarat för arbetet med pilottester i projektet Säker digital kommunikation (SDK), agerat pilotstöd, samt tagit fram SDKs anslutningsprocess som redovisades på projektets informationsmöte den 11 december.