Nyheter: Motillo

Visa alla
Motillo 31 januari, 2020

Motillo utses till Litium Partner of the Year 2020

Under det fullbokade evenemanget Litium Accelerate 2020 i Stockholm tilldelades vi den prestigefyllda utmärkelsen Litium Partner of the Year.

Motillo 17 juni, 2019

Motillo vinner stort uppdrag åt modeföretag

Motillo har fått i uppdrag att ta hand om e-handelsförsäljningen åt ett internationellt modeföretag. I uppdraget ingår varumärkesstrategi, digital marknadsföring, SEO, design och teknisk utveckling.

Motillo 29 augusti, 2018

SEAB väljer Motillo som e-handelspartner för sin nya satsning

Historien om SEAB började för 50 år sedan. Målsättningen var att bli det företag som såg till att den svenska marknaden hade tillgång till de bästa produkterna för bilvård. Idag omsätter SEAB 450 miljoner och sysselsätter 110 personer i Norden.

Motillo 29 augusti, 2018

Svenssons i Lammhult väljer Motillo i Karlstad

En av Sveriges ledande detaljhandelskedjor, Svenssons i Lammhult, fortsätter sin satsning på e-handel och har i samband med detta valt Motillo som ny partner, som kommer att axla ett helhetsansvar för Svenssons e-handelslösning.

Motillo 19 december, 2017

Så slog prenumerationsboxen konverteringsrekord med ny e-handelslösning

Under hösten har Motillo utvecklat en ny e-handelslösning för Crate Inventors, företaget bakom prenumerationsboxarna Bakboxen och Dejtboxen. Efter en initial testfas har nu de nya sajterna lanserats och redan efter några dagar märks en markant ökning av konverteringsgraden...

Motillo 9 mars, 2016

Nyfiken på Motillo

”De spännande idéerna kommer från start-ups och inte från branschen själv”

Motillo 18 juni, 2015

Jakob Twedmark (Motillo) pratar på Internetdagarna i höst

Jakob Twedmark på Motillo är en av talarna på Internetdagarna - en av Sveriges viktigaste mötesplatser för personer som på olika sätt jobbar med internet. Årets Internetdagar hålls 23-24 november i Stockholm med en rad seminarier och teknikspår.

Motillo 20 mars, 2015

Motillo bakom internationell e-handel inom sportfiske

När Skandinaviens största Youtube-kanal inom sportfiske, Kanalgratis, bestämde sig för att starta en internationell e-handel valde de Motillo som helhetsleverantör. I samband med Sportfiskemässan 2015 lanseras den nya e-handeln.Fiskesugen? Börja med ett besök...

Motillo 16 februari, 2015

Motillo lanserar Favorit digitalt med Umbraco CMS

Baserat på den kraftfulla open-source-plattformen Umbraco har Mortillo lanserat en ny webb för Bergendahls varumärke Favorit - www.dinafavoriter.se.

Motillo 12 februari, 2015

Motillo lanserar Interwheels nya mobilapp för iPhone och Android

Med syftet att förenkla för Interwheels kunder har Motillo utvecklat en ny mobilapp för iPhone och Android, där det snabbt och enkelt går att ta del av produktinformation, priser och att genomföra köp.Appen är helt integrerad med e-handelssystemet EPiServer...

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss