Nyheter: Be digital - guidar och inspirerar företag i den digitala resan

Visa alla
Compare 6 maj, 2020

Be Digital skapar plattform för affärer och nya samarbeten

Behovet av digital omställning har aldrig varit tydligare än nu. Via Be Digital kan leverantör av digital kompetens matchas mot kunder, lägga upp egna erbjudanden och ta emot förfrågningar. Tjänsten är gratis och över 200 leverantörer har anslutit.

Compare 31 januari, 2020

Så skapades unik plattform för digital omställning

Uppdraget var att skapa en oberoende plattform för digital transformation riktad mot små och medelstora företag i Värmland. Knappt två år senare har Be Digital växt till en heltäckande digitaliseringstjänst som lyfts på nationell nivå.

Compare 21 januari, 2020

Värmländska Be Digital får nationellt erkännande

Det värmländska Be Digital-konceptet har blivit utsett som ett av åtta nationellt goda exempel på ett framgångsrikt sätt att jobba med företags digitala utveckling. Nu byggs satsningen ut tillsammans med tre nya samarbetspartners.

Compare 5 november, 2019

Compare lanserar podd om digitalisering

Som en del i satsningen "Be digital" lanserar Compare en podd om digitaliseringen och vad det innebär att vara digital. Syftet är att inspirera och guida företag i den digitala resan.

Compare 28 augusti, 2019

Mer än 150 företag redo att digitalisera Värmlands näringsliv

Be Digital - en satsning för att öka den digitala kompetensen i det värmländska näringslivet, har resulterat i en stor bas av leverantörer.