Nyheter: Consid

Visa alla
Consid 5 oktober, 2021

Consid expanderar till Norge, med stöd från Karlstad

Ett av Sveriges största it- och kommunikationsföretag, Consid, expanderar nu till Norge. Företaget siktar på att ha över 500 anställda de närmaste åren. Expansionen stöttas av kontoret i Karlstad.

Consid 7 september, 2021

Consid släpper bok om den pågående digitala omvandlingen, det nya folkhemmet.

Hur påverkar den digitala transformationen samhället? Hur ser framtidens arbetsplats ut och vad jobbar vi med i en allt mer digital värld? Det skildrar boken utifrån bland andra Microsoft Sveriges vd, Hélène Barnekow, Google Sveriges vd Anna Wikland

Consid 1 september, 2021

Plikt- och prövningsverket väljer Consid

Plikt- och prövningsverket ingår ett nytt avtal med Consid. Avtalet löper under fyra år och är värt upp till 72 miljoner kronor.

Consid 3 augusti, 2021

Rekordstarkt halvår för Consid

It- och kommunikationsbolaget Consid fortsätter att växa. Årets andra kvartal är det starkaste någonsin, med en omsättningsökning på 26,3 procent. Det innebär att första halvåret 2021 såg en omsättningsökning på hela 25,2 procent.

Consid 5 juli, 2021

Consid behöver bli fler inom Microsoft 365 i Karlstad

Consid i Karlstad växer och vi satsar nu vidare inom området Microsoft 365. För att möta den stora efterfrågan som finns inom den digitala arbetsplatsen behöver vi bli ännu fler med kompetens inom plattformen. Är du den vi söker?

Consid 23 juni, 2021

Consid ingår partnerskap med svensk molntjänst

Ett nytt partnerskap offentliggörs idag mellan den svenska molntjänstleverantören City Network och Consid. Efterfrågan på europeiska molntjänstlösningar har ökat det senaste året.

Consid 21 juni, 2021

Möt Adam Janäng Smideborn

Consid i Karlstad växer så att det knakar! För att möta den stora efterfrågan kommer Adam i rollen som UX-lead att bygga ett team inom UX, på minst 5 UX-designers i Karlstad.

Consid 15 juni, 2021

Hackathon med Consid och Budbee – Gamification ska göra e-handelstransporter mer hållbara

Consid och det Svenska teknikföretaget Budbee går nu samman i ett AI/ML-hackathon för att ta fram nya innovativa och hållbara lösningar för framtidens e-handel.

Consid 2 juni, 2021

Consid – Tillsammans bygger vi en hållbar framtid

Hållbarhet är inte bara en strategi. Hållbarhet är idag en del av Consids själ. Allt vi gör ska bidra till en bättre värld och till en hållbar utveckling.

Consid 24 maj, 2021

Fyra snabba med Fredrik Öller – Medarbetare på Consid i Karlstad

Om intresset för programmering och hur det uppstod, hur yrkesrollen som fullstackutvecklare ser ut och vad du ska tänka på som utvecklare för att lyckas – vi möter Karlstads Fredrik Öller för fyra snabba!