Nyheter: Consid

Visa alla
Consid 18 november, 2020

Expansion och topprekrytering för Consid i Karlstad

IT- och kommunikationsföretaget Consid expanderar starkt i Karlstad. Ett tiotal nya tjänster ska tillsättas. Bland rekryteringarna återfinns den välkända digitala rådgivaren Ann Svalling.

Consid 16 november, 2020

Consid är Karriärföretag

Consid har gjort det igen! För sjätte året i rad har IT- och kommunikationsföretaget blivit utsett till “Årets Karriärföretag”. Utmärkelsen delas ut till de 100 arbetsgivare i Sverige som anses vara mest attraktiva för studenter och yrkesverksamma

Consid 6 november, 2020

Consid får utmärkelsen Sveriges Superföretag 2020

Consid får utmärkelsen Sveriges Superföretag 2020, eftersom företaget fyra år i rad klarat högt ställda krav. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven.

Consid 3 november, 2020

Lars Wingefors, Embracer Group är en av de förebilder som nominerats till årets Considutmärkelser

Helena Helmersson, Bianca Ingrosso, Katarina Wennstam, H.K.H. Prinsessan Sofia och Magda Gad är bara några av de förebilder som nominerats till årets Considutmärkelser. Den 21 november, vid Consids digitala gala, offentliggörs vinnarna.

Consid 21 oktober, 2020

Consid får högst kreditvärdighet – för 15:e året i rad

För 15:e året, i obruten följd, ger kreditföretaget Bisnode AAA i kreditbetyg till Consid. Det är bara ett tusental företag som klarat detta genom tiderna.

Consid 13 oktober, 2020

Consid blir Kristinehamns kommuns digitaliseringspartner

Kristinehamns kommun i Värmland väljer Consid som ny partner för att driva digitaliseringsarbetet framåt. Consid kommer främst att leverera kompetens kring kommunens externa webbplattform.

Consid 8 september, 2020

Tipsa om IT-konsult – bli miljonär!

GOOD NEWS! Consid expanderar och erbjuder nu hittelön på upp till 1,2 miljoner kronor till dig som tipsar om nya IT-konsulter. För varje tips som leder till en anställning hos oss erhålls 40 000 kronor.