Nyheter

Compare 5 juli, 2018

Höstens ämnen för TechTalk Värmland

Under våren 2018 bjöd vi in till 10 stycken TechTalks om aktuella ämnen inom tech. Intresset var stort och träffarna lockade en bred målgrupp, såväl privata och offentliga organisationer. Därför presenterar vi med glädje ytterligare 10 ämnen i höst.

Altran 5 juli, 2018

VI SÖKER KARLSTADS BÄSTA TEAM MANAGER/ KONSULTCHEF

Vill du jobba med de här tydligt kompetenta teknikingenjörerna?

Compare 3 juli, 2018

VÄRMLAND LÄMNAR IN VINNVÄXTANSÖKAN

14 parter i Värmland har enats om en gemensam ansökan till Vinnväxtprogrammet 2019, med Stiftelsen Compare som huvudman. Det är ett led i att fortsätta den regionala positioneringen inom digitalisering av välfärden och visa ambitionsnivån.

Compare 20 juni, 2018

80 % kvinnor i Värmland som provat på programmering kan tänka sig en framtid inom IT-branschen

Under våren 2018 har 180 kvinnor i olika åldrar testat på programmering genom Compare och initiativet Tjejer kodar. Av dessa kan hela 80% tänka sig att jobba eller utbilda sig inom det digitala. Detta firar vi med en stor After Work den 23 augusti.

BAM54® 15 juni, 2018

NYTT I DMS®-SYSTEMET

Är du van att hantera och administrera många bilder har du säkert känt att tiden sällan räcker till.

Compare 5 juni, 2018

SNITS-LUNCH OM MASKININLÄRNING OCH ARTIFICIELL INTELLIGENS

Christer Enfors, CGI Next, berättade om bla artificiell intelligens och maskininlärning under en lunchföreläsning för IT-studenter vid Karlstads universitet.

Bacill 4 juni, 2018

Välkommen Bacill, nytt Compare-företag!

Bacill är en kreativ byrå för marknadsföring, kommunikation och innovation. Vi träffade Tobias Norén, Digital director på Bacill, för att ta reda på mera.

Compare 4 juni, 2018

Toolbox for Genius

Så heter verktygslådan som ska fungera som ett stöd för företag som ser jämställdhet som en nyckel för att lyckas attrahera dagens och morgondagens talanger till ICT-branschen i Värmland.

Compare 28 maj, 2018

Ny styrelse i Stiftelsen Compare Karlstad

Idag den 28 maj höll Compare årsstämma på Clarion Hotel Plaza och valde ny styrelse. Vi välkomnar särskilt våra nya styrelsemedlemmar och tackar Linda Jonsson, Advant, och Anders Eriksson, Avient, som slutar för sina insatser!

18 maj, 2018

Är du intresserad av utbildning som Agil Projektledare?

Utbildningen för dig som vill byta inriktning på ditt jobb, alternativt bredda din kompetens för att göra dig än mer attraktiv på en växande arbetsmarknad. Visa ditt intresse för att vi ska få behålla utbildningen i Värmland.