Innovation är viktigare än någonsin. Vårt samhälle står inför stora och viktiga utmaningar inte minst kring hållbarhet, hälsa och tillväxt. Digitalisering skapar fantastiska möjligheter att möta ett samhälle i förändring. Och det enda vi kan vara säkra på är att ingen människa eller organisation kan klara av att lösa dessa utmaningar själva. För oss innebär innovation att dela sina tankar med andra, tillföra mod och drivkraft för att genomföra det nya och i framtiden det självklara.  

Vilka är vi?

Compare är ett kluster som består av cirka 100 företag inom techbranschen i Värmland. Vi är en resurs för företag och organisationer som sätter tillväxt i fokus och vill få företag och organisationer att växa och bli konkurrenskraftiga med hjälp av digital teknik. Vi arbetar med innovation i ett nationellt och internationellt perspektiv och driver stora innovationssatsningar som DigitalWell Arena och DigitalWell Ventures. För det krävs att vi tänker bortom morgondagen och driver digital utveckling och innovation tillsammans. 

Rekryteringsprocessen

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck 0705 94 72 77 eller Andrea Elfman på 073 509 38 66.

 

Lediga tjänster hos Compare

Om tjänsten 

Vi söker nu en Innovation manager som brinner för att hjälpa innovativa företag att utveckla nya digitala tjänster. Som innovation manager utvecklar och processleder du satsningar på innovation som skapar värde för människa, företag och organisation. Du arbetar nära företagen, förstår behoven och samverkar med offentlig sektor, forskning och civilsamhälle för att skapa de bästa förutsättningarna för tjänsteutveckling. Du är övertygad om att digitalisering och innovation är viktiga för framtiden. Du är intresserad av framtidens teknik och hur den skapar nya möjligheter. 

Du kommer arbeta med innovativa bolag, start-ups och entreprenörer för att stötta dem i deras affärsutveckling och strategier för att de ska kunna möta framtiden i form av teknik och tjänster.  

Om dig 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av innovation och entreprenörskap. Du får gärna ha gjort en entreprenörsresa och med den tagit med dig erfarenheter som kan spridas till andra. Vi vill att du har god förståelse för digitaliseringens möjligheter och har ett gediget intresse i att hjälpa och samverka med andra människor. Du är en entreprenör i själen som gillar att prova det nya och är inte rädd för att misslyckas, då du ser det som en chans att bli ännu bättre, vilket ställer krav på ett agilt och hypotesdrivet arbetssätt. 

Vi arbetar prestigelöst i team och vill att du gillar högt tempo i en snabbt föränderlig miljö. Du gillar att ha stor flexibilitet i var och när du arbetar.  

Vi ser att du har relevant utbildning för tjänsten och har den bakgrunden som du är övertygad om att vi behöver i vårt team! Självklart har du ett brinnande intresse för digital teknik och att skapa framtidens digitala tjänster.

Sök jobbet här 

English

Om tjänsten 

Vi söker nu en Innovation manager som ska ha fokus på digitalisering av företag, civilsamhälle och offentlig sektor. Som innovation manager utvecklar och processleder du satsningar på innovation som skapar värde för människa och för organisation. Du deltar i såväl det regionala arbetet, de nationella nätverken och i de europeiska digitala innovationshubbarna. Du är övertygad om att digitalisering och innovation är framtiden och vill lyfta de möjligheter det medför.  

Som innovation manager arbetar du med att skapa innovation i samarbete med många olika aktörer. Det gemensamma är digitaliseringen och möjligheterna med framtidens teknik. Det är ofta inte tekniken som hindrar innovation, det är i stället kultur, värderingar och policys. Som innovation manager arbetar du med ledarskap i ett, som vi kallar det, organisatoriskt mellanrum. Du får innovation och konkreta satsningar att genomföras som ett led i att klara våra stora samhällsutmaningar. Du kommer att vara en del av ett team med en ledande roll i hur digitaliseringens möjligheter kan förverkligas.  

Om dig 

Att få människor att arbeta mot en vision och olika mål på ett engagerat sätt utan att de finns i den egna organisationen är en stor ledarskapsutmaning och det är precis det som vi vill att du är riktigt bra på!  

Du är en entreprenör i själen som gillar att prova det nya och är inte rädd för att misslyckas, då du ser det som en chans att bli ännu bättre, vilket ställer krav på ett agilt och hypotesdrivet arbetssätt. 

Vi ser att du har relevant utbildning för tjänsten och har den bakgrunden som du är övertygad om att vi behöver i vårt team! Självklart har du ett brinnande intresse för teknik och hur innovation kan vara med och skapa  framtidens digitala tjänster.

Sök jobbet här 

English 

Om tjänsten 

Vi söker en hungrig medarbetare som sticker ut och vill utvecklas inom projekt, innovations- och ekonomivärlden. Compare driver ett stort antal projekt och etablerar nu flera nya bolag. Vi behöver dig som vill arbeta tillsammans med vår controller och med våra innovation managers för att skapa ordning och struktur i en värld där allt snurrar snabbt och där nya saker händer varje vecka.  

Du kommer att utvecklas och få möjligheter inom områden som entreprenörskap, innovation, ekonomi och digitalisering.  

Om dig 

Vi tror att det här är ett kanonjobb för dig som nyligen studerat en relevant utbildning på universitet eller högskolan, som vill ta klivet rakt ut i arbetslivet med alla de spännande och roliga möjligheter som finns.  

Vi söker dig som är snabb, strukturerad, gillar utmaningar och framför allt tycker det är kul att arbeta i team. Du är den där personen som alltid håller strukturen och som skapar ordning och reda. Du har ett stort intresse för ekonomi och verksamhetsutveckling och trivs i en roll där du får vara med och påverka att vi som organisation kan bli ännu mer effektiva och nå ekonomiska förbättringar  

Sök jobbet här 

English