Henrik påbörjade sin karriär inom infrastruktur men har sen dess hunnit med roller bland annat som utvecklare, databasadministratör och integrationsspecialist. Han har under de senaste tre åren specialiserat sig inom Microsoft
Azure samt tekniken som används för att genomföra storskalig dataanalys. Han har påbörjat ett uppdrag som dataarkitekt och arbetsuppgifterna består bland annat av att skala upp den befintliga BI-lösningen så att den kan hantera större datamängder och snabbare dataflöden. Lösningen skall också moderniseras och designas om till en mer distribuerad arkitektur som påminner om data hub/data mesh.

Ingemar har lång erfarenhet inom tillverkningsindustrin, bland annat som produktionsteknisk chef och projektledare. Nu har han bestämt sig för att slå in på en ny bana i yrkeslivet, med dataanalyser och Business Intelligence. Så här säger han själv om grunden till sitt beslut: ”Gemensamt för mina arbetsår är att jag ständigt landar i dataanalys och relativt avancerade modeller för att analysera olika delar av verksamheten. Många gånger är det roligare att bygga modellen, vrida och vända på informationen och göra analysen begriplig än det är att faktiskt driva igenom de nödvändiga förändringarna analysen pekar på. Kombinationen av modellering, dataanalys och att göra denna data förståelig för människorna kring mig är väldigt givande och inspirerande.”

Varmt välkomna till oss båda två!

 

Susanne Andersson Dahlén

Konsultchef & Rekryteringsansvarig

+46 72 451 9567
susanne.andersson-dahlen@sogeti.se

Åsa Maspers

Konsultchef & Rekrytering

+46 76 102 73 00
asa.maspers@sogeti.se

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss