WermWare lanserar nu sina första egenutvecklade mobilapplikation – Instasell som är en global app för lokal prylmarknad. Instasell finns att ladda ned gratis för iPhone (AppStore) och Andorid (GooglePlay). Prylar som skänks kostar inget att annonsera. Köp- och säljannonser kostar 6 SEK (0,99 cent).

Instasell bygger på en patentsökt tekniklösning som kombinerar styrkan med Facebook, Instagram och digitala sälj- och köpmarknader som Blocket.

”Det ska vara billigt och enkelt att annonsera – och det ska gå snabbt”, förklarar Marwan Semaan (bilden) på WermWare.

Med Instasell tar man en bild, skriver text och publicerar på Instasell, Facebook och Instagram enligt principen ”köp- och sälj med ett klick”.

”Det unika med Instasell är att vi kombinerar den enkla och snabb annonseringsmetoden med närhetsprincipen – handla där du är”, fortsätter Marwan Seeman.

Publicerade annonser är taggade med geografiskt läge och andra kriterier som gör det möjligt för säljare och köpare i grannskapet att få veta när och om något av intresse till rätt pris annonseras på Instasell.

Därefter sker öppen kommunikation mellan säljare och köpare via Instasell – och blir det affär sker säker betalningen via Paypal.

Instasell finns att ladda ned gratis för iPhone (AppStore) och Andorid (GooglePlay). Köp- och säljannonser kostar 6 SEK (0,99 cent). De första tio annonserna är alltid gratis.

Prylar som skänks (priset är märkt 0 SEK) kostar inget att annonsera. ”Miljömedvetna människor över hela världen vill inte kasta saker utan skänka det som kan återanvändas av andra – det vill vi bidra till genom Instasell”, förklarar Marwan Seeman.

Instasell är en global app för lokal köp- och säljmarknad som idag finns på svenska och engelska. Översättning pågår till en rad andra språk – bland annat arabiska.

”Vi erbjuder en gratisapp som fungerar över hela världen och kan användas av alla som har saker de vill sälja eller skänka – med en global app gör vi det enklare, billigare och effektivare att handla på en lokal prylmarknad”, summerar Marwan Seeman.

Redpoodle
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

+46 (0)765 55 77 80

marwan@redpoodle.se

http://www.redpoodle.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss