En av våra största tidstjuvar i dagens arbetsliv är alla dessa möten och vår möteskultur. Möten kan och ska ju vara något som tillför vår verksamhet mervärde och de är viktiga för att vi ska kunna samverka på ett bra sätt. Om vi kan höja kvalitén på våra möten generellt och i synnerhet digitalt så vinner vi mycket på det i dessa tider. Så hur ska vi då kunna höja möteskvalitén?

I detta webinar möter du Ann Svalling och Mario Kovacevic. Ann har lång erfarenhet av it-sektorn och har nu sedan många år specialiserat sig på utveckling av den digitala arbetsplatsen och digitala arbetssätt. Hon brinner för att sätta det digitala i ett sammanhang och verkligen få det digitala att underlätta vår arbetsvardag. Mario har även han lång erfarenhet av it-sektorn och är specialiserad på Microsoft 365 där han ständigt hjälper en mängd kunder med att bland annat få ut så mycket som möjligt av Teams.

Ann och Mario kommer under en halvtimme ge dig enkla generella forskningsbaserade mötesknep och konkreta tips på hur ni kan få engagerande digitala möten i Teams. Vi tar fäste i hur vår hjärna fungerar, vilka fallgropar vi kan undvika och hur Teams kan hjälpa oss att få kreativa engagerande möten per distans.

Anmälan till webinar görs här

Christoffer Nilsson

Kontorsansvarig

070-662 00 20
christoffer.nilsson@consid.se

Consid
Lagergrens gata 2
65226, Karlstad

036-12 02 10

info@consid.se

http://www.consid.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss