VI TRÄFFADE MAGNUS HAGBERG, EN AV DELÄGARNA PÅ MOND, FÖR ATT TA REDA PÅ MERA. 

BERÄTTA OM MOND DIGITAL SOLUTIONS?

Vi vill gärna framhäva vår spetskompetens kring produktionssystem för tillverkande industrier där vi verkligen har gedigen erfarenhet och potentialen att ”göra underverk”.

Vi tror på en öppen grundfilosofi gentemot kunder, medarbetare och samarbetspartners där det är förtroende som är valuta och den egna viljan som är drivkrafter.

I den tid vi lever i med en digitaliseringstrend i hela samhället och de behov som finns sedan tidigare, finns det helt enkelt så mycket att göra så vi måste tillsammans försöka ”springa så fort” som möjligt.

Samarbete, är ett annat ledord för oss och som vi tror blir allt viktigare för framtiden då den nya GIG-ekonomin kommer fortsätta att växa där nya arbetsformer och blandade projektteam blir vardag. Genom ett stort kontaktnät och etablerade samarbeten med både frilansare och större och mindre företag kan vi forma lämpliga team för alla former av åtaganden inom IT-sektorn.

VART KOMMER NI IN I FÖRETAGS/ORGANISATIONERS DIGITALISERINGSPROCESS?

Vi kommer oftast in i stadiet där en kund har identifierat ett reellt behov eller problem. T.ex. för lågt anläggningsutnyttjande i en befintlig anläggning, nya spårbarhetskrav på sina produkter, saldodifferenser mellan verklighet och affärssystem. Utifrån dessa behov gör vi sedan en analys utifrån befintliga behov, arbetsprocesser och systemstöd.  Analysen resulterar sedan i någon typ av förstudierapport eller kravspecifikation med förslag på förändringar. Dessa kan vara uppdateringar i befintliga system, integrationer mellan befintliga system, förändringar i sättet att arbeta och i vissa fall introduktion av ett helt nytt system

Om nya eller förändringar i systemstöd har identifierats tar vi ansvar i hela kedjan från specificerad kravställning, implementation, integrationer, driftsättning, förvaltning av dessa oftast komplexa och produktionskritiska system.

BERÄTTA OM ETT PROJEKT/CASE NI ÄR EXTRA STOLTA ÖVER?

Som nystartat företag har Mond de häftigaste projekten framför sig! Värt att nämnas är dock att flera av oss var med och tog fram ett molnbaserat (Azure) MES-system redan i början 2010-talet. Vi har även en häftig specialistkunskap att bygga detaljplaneringssystem (”MES Scheduling”) på modern .NET/HTML5 teknik.

VARFÖR GÅR NI MED I COMPARE?

Vi tror Compare redan är ett etablerat kluster för att skapa de samarbeten som vi tror är så viktiga för att kunna vara konkurrenskraftiga här i Värmland även i framtiden. Självklart vill vi vara med och tror det är en bra kanal att synas i men även att inspireras av andra.

VAD HÄNDER FRAMÅT PÅ MOND?

Det kommer vara full rulle! Vi fortsätter att etablera oss med nya spännande uppdrag där vi snart hoppas leverera vårt första system i projektform med tillhörande förvaltningsåtagande och därmed även sjösätta vår supportorganisation. Utöver det har vi även en SaaS-tjänst som vi hoppas kunna lansera under 2019. Vi kommer kontinuerligt försöka attrahera både yngre och äldre konsulter, med samma driv, stora engagemang för kundfokus, kvalitet och teknikutveckling som oss.

Antingen i form av traditionell anställning hos oss, men vi kommer även försöka hjälpa drivna personer som vill köra eget eller ”gigga”. Det viktigaste är att vi har tillgång till dessa personer i vårt nätverk på ett eller annat sätt.

Läs mera här

Mond Digital Solutions
Hamngatan 26A
62525, Karlstad

+46 (0)73-028 56 25

kontakt@mond.se

http://mond.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!