– För att täcka kompetensbehovet inom Värmlands digitala sektor behöver vi även locka spetskompetens utifrån. Det visar inte minst kompetensrapporten Digital Revolt 2019, som vi lanserade innan sommaren, säger Mikael Holmgren, projektledare kompetens, Compare.

Compare arbetar med flera insatser för att Värmland ska bli en ännu attraktivare digital region så att fler vill bo, leva och arbeta här. I september finns vi på plats under träffarna ”Värmland nästa”, som arrangeras av Handelskammaren Värmland, för att berätta om spännande satsningar i vår region och om alla de karriärmöjligheter som finns hos företagen i Compare.

– Det känns som ett viktigt initiativ att medverka på, och att vi gör det tillsammans med andra aktörer och företag i Värmland, för att visa upp möjligheterna som finns här, inte minst inom den digitala sektorn, säger Mikael Holmgren, som själv kommer att finnas på plats på båda träffarna som äger rum på Hobo Hotel i Stockholm den 20 september samt  hos Västsvenska Handelskammaren i Göteborg den 27 september.

Värmland nästa i Stockholm 

Värmland nästa i Göteborg 

Mikael Holmgren

Projektledare kompetens

+46 (0)70 354 76 61
mikael.holmgren@compare.se

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se