Västerås stad har genom offentlig upphandling tecknat avtal med Atea Sverige gällande leverans och installation av stationära- och bärbara datorer, tunna klienter, surfplattor, smartphones, bildskärmar och olika sorters tillbehör. Avtalet har tecknats på i 2 år med option på 1+1 år till ett beräknat värde på cirka 18 miljoner kronor årligen.

 – Ateas anbud var det som bäst svarade på kraven i vår upphandling. Det är ett kostnadseffektivt anbud som på ett bra sätt visar en effektiv livscykelhantering och svarar på våra högt ställda miljökrav. Vi ser fram emot ett spännande och långsiktigt samarbete, säger Jonas Arvidsson, Upphandlingschef Västerås stad.

Västerås stad är ortens största arbetsgivare med sina ca 10 000 medarbetare varav 7 500 tillsvidareanställda och 2 500 visstidsanställda.

– Affären är ett bevis på vår effektiva logistik, styrkan med vår lokala närhet och vår förståelse för kundens affärer. Vi är stolta för förtroendet att leverera produkter inom it-infrastruktur till en så viktig aktör som Västerås stad, säger Johan Rinneby, Platschef Atea Västerås.

Västerås rankas idag som Sveriges sjätte största stad med sina ca 140 000 invånare. Staden växer med ca 1 000 invånare per år.

Atea
Säterivägen 18
65341, Karlstad

+46 (0)54 19 61 00

peter.engman@atea.se

http://www.atea.com

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!