Utveckla framtidens digitala lösningar med oss

Consid grundades med ambitionen om att skapa en arbetsplats som passar dig och din personliga utveckling, oavsett vilken fas i livet du befinner dig i. Som medarbetare på Consid får du dela vardagen med Sveriges vassaste kollegor där vi tillsammans strävar efter att byta erfarenheter och göra saker ihop. Genom aktiviteter så som brädspelskvällar, padelturneringar, AW:s, kodkvällar och familjeaktiviteter får du möjlighet att lära känna dina kollegor och bli en del av Consid-familjen.

Just nu är vi på jakt efter branschens stjärnor inom flera kompetensområden. Är det du? På vårt kontor i Karlstad får du vara en del av den spännande resan lokalt där vi genom stort engagemang och delaktighet tillsammans formar Consid i Karlstad till den bästa arbetsplatsen i staden. Här får du möjlighet att utveckla dina idéer och dig själv, tillsammans med både kollegor och kunder.

Uppdrag i världsklass

Brinner du för att överträffa kunders och kollegors förväntningar? På Consid i Karlstad arbetar vi lokalt med flertalet kunder inom digitalisering, men vi har även leveransteam i Karlstad som arbetar mot stora varumärken utanför Värmland, där man dessutom får chans att arbeta med kollegor på våra 23 kontor i landet.

Se våra lediga tjänster

Christoffer Nilsson

Kontorsansvarig

070-662 00 20
christoffer.nilsson@consid.se

Consid
Lagergrens gata 2
65226, Karlstad

036-12 02 10

info@consid.se

http://www.consid.se

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss