Hej Sandra, vem är du?

Hej! Jag är en alldeles nybakad kommunikation & PR-student från Karlstad universitet. Jag är 25 år och kommer från västkusten, men kärade ner mig i Värmland redan i gymnasiet – då jag flyttade hit första gången. Jag har en tendens att bli lite rastlös och har därför provat flera yrken under studierna. Jag tycker det är roligt när det händer saker och är ständigt nyfiken. Att utvecklas, både personligt och organisatoriskt, är jag alltid positiv till.

Vad har du gjort tidigare?

En salig blandning av kommunikation, marknadsföring, sälj, en stor nypa djursjukvård och en skopa engagemang i hårdrocksspelningar och stand up i Karlstad. En blandning av sött och salt, för att låna Stockholms referens rakt av.

Vad kommer du att arbeta med på Compare?

Jag har rollen som eventkoordinator och kommer gotta mig i alla roliga event som Compare anordnar och medverkar i. Vi kommer säkert ses framöver, kom fram och säg hej!

Vad ser du fram emot i arbetet på Compare?

Att få jobba kreativt och strukturerat på samma gång och att träffa massor av drivna människor. Sedan är det ju ytterst förnämligt att ha så duktiga kollegor och att få bidra till en organisation som jobbar för en bra sak (eller en hel massa bra saker, för att vara noga).

Vad gör du när du inte jobbar?

Eftersom min hjärna uppenbarligen tycker fritid är överskattat så engagerar jag mig i organisationer som bidrar till Karlstads nöjesliv. Mellan jobb och ”jobb” så leker jag skogsmulle med min hund, försöker pussla ihop vardagen med en katt som är smartare än jag och roar mig med tatueringar och bra musik, gärna i kombination.

Hur når man dig?

Som uppväxt på gränsen till digital native finns det såklart alternativ om man inte lyckas haffa mig när jag far runt i Värmland eller håller till på Compares kontor.

Telefon: +46 (0)730-25 71 29
Mail: sandra.dalasen@compare.se
LinkedIn

Varmt välkommen Sandra önskar gänget på Compare!

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se