Hej Robin, vem är du?

Hej! Jag är en nyutexaminerad Kommunikation & PR-student. Jag är 28 år och är född och uppvuxen i Karlstad. Jag gillar att skriva och har alltid drivits av min nyfikenhet. Därav gillar också att lära mig nya saker och uppskattar när det händer saker runtomkring mig.

Vad har du gjort tidigare?

Jag har alltid arbetat med kommunikation i olika former. Förutom att jag numer är utbildad kommunikatör så är jag även utbildad journalist sedan innan. Tidigare har jag nämligen arbetat som sportreporter. När jag kände att jag hade gjort mitt i tidningsvärlden sadlade jag om till kommunikatörsyrket.

Vad kommer du att arbeta med på Compare?

Jag kommer att arbeta som kommunikatör i initiativet DigitalWell Arena. Det blir min uppgift att sköta kommunikationen kring projektet och se till att relevant och korrekt information hamnar i rätt kanaler.

Vad ser du fram emot i din nya roll?

Att få arbeta med engagerade och drivna personer som brinner för att skapa digitala lösningar för ett mer hälsosamt samhälle. Jag ser också fram emot att få jobba kreativt och strategiskt med att etablera DigitalWell Arena.

Vad gör du när du inte jobbar?

Serier brukar ha en tendens att äta upp en hel del av min fritid. På både gott och ont. Annars umgås jag med vänner och familj och följer även en del sport.

Hur når man dig?

Det lättaste brukar vara sociala plattformar eller mejl. Att ringa kan också vara en god idé.

Telefon: +46(0)76-139 02 80
E-post: robin.johansson@compare.se
Sociala medier: LinkedIn

Läs mer om DigitalWell Arena här

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se