Vad gör Forefront?

Forefront erbjuder företag och organisationer affärsnytta och tillväxt genom affärsdriven digital transformation. Det kan vara allt från en förändring av affärsprocessen, för att möta en ny marknad, till utveckling av tekniska lösningar och implementeringen av dem.

Vart kommer ni in i företags/organisationers digitaliseringsprocess?

Vi kan ta oss an uppdrag i alla delar av processen. Allt från helhet till en enskild utvecklare. Vi har kompetenser för att ge en helhetslösning när det krävs. Som kund ska du inte behöva byta leverantör i flera olika steg för att möta en marknad i en digital framtid. Vi kan hjälpa till med hela resan.

Berätta om ett projekt/case ni är extra stolta över

King, som utvecklar spel så som Candy Crush Saga, Candy Crush Soda och Candy Crush Friends. Där jobbar vi just nu med UX/UI-design och näst för dörren är release av nyutvecklade generationer av Candy Crush Friends och Candy Crush. https://king.com/sv

På SF-Bio har vi varit med och byggt system för att få bort biljetter och plastkort för att förenkla för besökarna. Vi har även gjort dataanalys som ligger till grund för hur SF-Bio schemalägger filmer och personal. Det har minskat förvaltning och manuell hantering radikalt.

Varför går ni med i Compare?

Compare fyller en funktion för oss på flera sätt. Det förser oss, bland annat, med goda insikter i marknad och bransch lokalt, det ger en bra plattform för rekrytering och samarbeten, det ger oss goda möjligheter för rekrytering, och det vidgar snabbt vårt nätverk.

Vad händer framåt på Forefront i Karlstad?

Vi är i full färd med etableringen och är igång med våra första uppdrag. Och vi rekryterar för fullt. Vi letar primärt utvecklare med drivkraft, nyfikenhet och som vill förändra sin nuvarande vardag. Personer som vill vara med på resan att skapa ett starkt Forefrontkontor i den här delen av landet.

Läs mer om Forefront här 

David Lassing

Konsult och Branch Office Manager

0705-137432
david.lassing@ffcg.se

Forefront Consulting
Tynäsgatan 10, Box 205
65002, Karlstad

+46 8 410 600 00

karlstad@ffcg.se

http://www.ffcg.se