Hej Anki, vem är du?
Jag är en glad värmländska i mina bästa år som är född och uppvuxen i Arvika. Livet har av olika anledningar bjudit på orter som Åmål, Los Angeles och Karlstad. Några år i Stockholm har jag också hunnit med. Idag bor jag i villa på Hammarö med sambo och barn.

Vad har du gjort tidigare?
Jag kommer närmast från Projektkontoret IT på Landstinget i Värmland där jag under några år jobbade som Projektledare för i huvudsak två olika projekt. Det ena för att digitalisera fakturahantering mellan landsting och det andra för att digitalisera hanteringen av intyg (läkarintyg etc). Innan det jobbade jag många år som IT-konsult på Tieto i olika roller, projekt och branscher.

Vad kommer du att arbeta med på Compare?
Jag kommer vara projektledare för projektet DigitalWell som vi just nu förbereder en kick off för på Karlstad Innovation Park den 22 februari.

Vad ser du främst fram emot i arbetet på Compare?
Jag ser fram mot att vara en del av den resa som Compare har startat kring digitaliseringen. Det ligger väl i tiden och att få möjligheten att vara med i ett samverkansprojekt som detta är väldigt spännande. Det finns så mycket kompetens och erfarenhet att ta vara på inom vår region.

Vad gör du när du inte jobbar?
När jag inte jobbar umgås jag gärna med familj och vänner. Pyssel/kreativitet är en stor del i mitt liv vilket kan vara allt från fotografering och smycketillverkning till flitigt användande av en virknål. En dag i slalombacken är inte heller fel.

Hur når man dig?
Jag nås på telefonnummer 073-028 69 96 eller på mail anki.persson@compare.se

Ett annat alternativ är att komma upp till Karlstad Innovation Park och hälsa på!

Compare
Sommargatan 101A
65637, Karlstad

info@compare.se