• – Det är fantastiskt roligt att våra kunder vinner Guldhanden, år efter år. I år står vi dessutom bakom två av tre vinnare i tävlingen. Det är också mycket roligt att vår satsning på att bli bäst på intranät verkar ha lönat sig, eftersom vi hade tre av fyra finalister i den kategorin, säger Per Johansson, vd på Soleil.

Strängnäs kommun vinner Guldhanden för bästa offentliga webbplats

Soleil har tillsammans med designpartnern Advant utvecklat Strängnäs.se. Strängnäs kommun vinner priset för en modern och välkomnande sajt där tillgänglighet och kvalitet står i fokus. Strängnäs var i final tillsammans med Kungliga biblioteket, Krokom kommun och Region Blekinge i kategorin bästa offentliga webbplats.

TL Bygg vinner Guldhanden för bästa intranät

Soleil står bakom intranätet som är utvecklat för TL Bygg. De vinner priset för ett intranät som bland annat har skapat sammanhållning och lyckas få sina medarbetare att använda intranätet trots att majoriteten inte har datorn som arbetsverktyg. TL Bygg var i final tillsammans med Migrationsverket, Falu kommun och Högskolan Gävle.

Guldhanden – SiteVisions pris för bästa webbplatser och intranät

SiteVision belönar varje år organisationer som med hjälp av publiceringsverktyget SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Priset Guldhanden, delas ut i kategorierna; Bästa kommersiella webbplats, Bästa offentliga webbplats och Bästa intranät. I varje kategori utses 4 finalister.
Läs mer om Guldhanden-tävlingen på sitevisiondagarna.se.

Om SiteVision

SiteVision AB är ett svenskt produktföretag som fokuserar på att utveckla webbpubliceringsverktyget SiteVision. SiteVision AB har sitt huvudkontor i Örebro med avdelningar i Stockholm, Göteborg och Oslo och har en marknadsandel på 25 % i Sverige.

Soleil
Drottninggatan 21
65225, Karlstad

+46 (0)73 370 06 92

info@soleilit.se

http://www.soleilit.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!