Transportstyrelsen ger Atea förtroende att leverera arbetsplatser och utskrift som funktion för att skapa en produktiv arbetsplats för varje medarbetare. Avtalet har ett årligt värde av ca 20 miljoner kronor och gäller under tre år, med möjlighet till ytterligare två års förlängning.

Transportstyrelsen, övergripande myndighet för transporter inom järnväg, luftfart, sjöfart och väg, med 1 650 medarbetare, får nya och toppmoderna arbetsverktyg. Tjänsten från Atea är kostnadseffektiv och flexibel – Transportstyrelsen behöver inte göra några investeringar i utrustning, utan betalar för faktisk användning per månad.

– Vår strävan är att våra medarbetare alltid ska ha en väl fungerande, modern och kostnadseffektiv it-arbetsplats. Vi har nu valt att köpa arbetsplats och utskrift som funktion av Atea och vi ser fram mot det kommande samarbetet, säger Sari Fröjd Åström, enhetschef it-avdelningen Transportstyrelsen.

– Allt fler verksamheter väljer att, precis som Transportstyrelsen, fokusera sin kraft på verksamhetskritisk it. På så sätt kan de samtidigt få mer produktiva användare, slippa ta investeringar i utrustning och frigöra skickliga kollegor till viktiga projekt, säger Stefan Ljung, platschef Atea i Östergötland.

Avtalet är avropat mot Kammarkollegiets ramavtal för användarnära funktioner.

Atea
Säterivägen 18
65341, Karlstad

+46 (0)54 19 61 00

peter.engman@atea.se

http://www.atea.com

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ ossAnmäl till nyhetsbrev!