Thomas Moberg har utsetts till ny chef för Sogeti i Stockholm och lämnar därmed styrelsen för Stiftelsen Compare Karlstad vid nästa årsstämma.
   
Thomas Moberg har tidigare varit regionchef för Sogeti i Luleå, Umeå och Sundsvall och platschef för Sogeti i Karlstad innan han blev regionchef för Sogeti i Örebro, Västerås, Karlstad, Linköping, Norrköping och Oxelösund.

”I praktiken har jag redan nu fått förmånen att ansvara för vår verksamhet i huvudstaden”, berättar Thomas Moberg. ”På agendan står framför allt tillväxt med ambitionen att öka från dagens 150 medarbetare till ett något snärtigare tillstånd om minst 300 medarbetare.”

Det nya arbetet innebär att han flyttar till Stockholm under våren.

Thomas Moberg valdes in som ledamot i Compares styrelse i maj 2006. Det nya uppdraget i Stockholm innebär att han avsäger sig omval till nästa årsstämma.

Sogeti i Karlstad utvecklas positivt och har idag cirka 50 konsulter. I Karlstad finns bland annat företagets nationella Sogeti Center of Microsoft Excellence som kontinuerligt söker erfarna konsulter.

Efter fyra år i styrelsen för Compare konstaterar Thomas Moberg att flera goda initiativ har realiserats: ”De flesta kännetecknande av ett av Värmlands starkaste adelsmärken – samverkan”, säger han och ger några exempel: ”Satsningarna på Sätterstrand, det starka samarbetet mellan Karlstads universitet och de olika klustren har starkt bidragit till regionens utveckling där mer njutbara skördar finns ’att hämta hem’ de kommande åren”.

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss