Thomas Heder har rekryterats till Sogeti där han förstärker Sogeti Center of Microsoft Excellence i Karlstad. ”Detta är en drömrekrytering för oss”, säger Bengt Löwenhamn på Sogeti.
   
Thomas Heder kommer närmast från ÅF där han under många år haft en roll som Technical Controller och bland annat arbetat med utvecklingen av PaperLine – produktionsnära IT för Pappersindustrin.

”Detta är en drömrekrytering för oss”, säger Bengt Löwenhamn på Sogeti. ”Thomas Heder är en av Karlstads främsta Microsoft-utvecklare. Han kommer med sin expertis att bidra till att lyfta Sogeti Center of Microsoft Excellence i Karlstad till nya höjder”.

”Vi har idag cirka 50 konsulter med expertkunskaper – och vi behöver bli fler”, fortsätter Bengt Löwenhamn: ”Vi har en mycket intressant projektportfölj med allt från avancerade tekniska utvecklingsprojekt till nya affärssystem för myndigheter, vilket gör att vi kan erbjuda intressanta och utvecklande roller för erfarna IT-ess”.

I Karlstad finns företagets nationella Sogeti Center of Microsoft Excellence som kontinuerligt söker erfarna konsulter. Just nu söker Sogeti experter med erfarenhet inom bland annat Integration, Business Intelligence, Produktionsnära IT, Arkitektur, Projektledning och Web Content Management.

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/