Den 3:e oktober var Sogetis Head of Global Digital Assurance and Testing, Mark Buenen, på plats i Karlstad. Mark presenterade ”World Quality Report (WQR) 2018/19” för Sogeti Karlstads kunder. World Quality Report har tagits fram för 10:e året av Sogeti och Capgemini i samarbete med Micro Focus. 1700 CIO:s och andra seniora testexperter från 10 sektiorer och 32 länder har fått svara på frågor om kvalitetssäkring och testaktiviteter.

Under de senaste åren har slutanvändarens upplevelse blivit allt viktigare, och för första gången rankas kundupplevelsen som högsta prioritet inom kvalitetssäkring (QA). Den nya rapporten lyfter också fram konvergensen för artificiell intelligens (AI), machine learning och analytics som möjliggörarare för smart automatisering som är den största disruptiva kraften för att driva transformation inom kvalitetssäkring och testning under de närmaste två till tre åren.

Vill du få mer information om årets World Quality Report så går det att ladda ner årets utgåva under https://www.sogeti.se/utforska/rapporter/world-quality-report-201819/

Sogeti
Norra Klaragatan 18
65340, Karlstad

+46 (0)8 536 820 00

http://www.sogeti.se/