Rikard Edgren (testspecialist på LearningWell) har hållit en öppen tvådagars testutbildning i Karlstad – en kurs som gav deltagarna ”mentala verktyg för att bli bättre på att testa, förankrat i verklighetens komplexitet”.

”Jag har genomfört mängder av utbildningar på konferenser, yrkeshögskolor och företag – men det här var min allra första publika kurs”, förklarar Rikard Edgren (bilden) ”som har funderat på det i flera år – men först nu var det dags…”

Under de två dagarna delade Rikard med sig av sina kunskaper och erfarenheter under rubrikerna ”Tänk som en testare”, ”Testmetoder”, ”Rapportering” och ”Teststrategi”.

”Upplägget av utbildningen är utformad så att deltagarna direkt efter kursen kan komma tillbaks till arbetet och applicera de nya kunskaperna”, fortsätter Rikard Edgren.

Kursdeltagarna fick inte bara lyssna på Rikard utan också samarbeta kring praktiska övningar som gav en del aha-upplevelser när teori omsattes i praktik.

  • För mer information om nästa öppna kurs i mjukvarutestning – kontakta rikard.edgren@learningwell.se.
  • För mer information om test av mjukvara – lär Rikars Edgrens gratisbok ”Den lilla Svarta om Teststrategi” >>

Rikard Edgren är en av de ledande testexperterna i landet. Han är en av grundarna till den internationellt erkända testbloggen www.thetesteye.com, en ofta anlitad föreläsare både internationellt och nationellt samt lärare i flera högskoleutbildningar inom testning. Han har arbetat som testare i 18 år och är en mycket erfaren utbildare inom test – bland annat sexfaldig Eurostar-presentatör och vinnare av EuroSTAR Best Tutorial 2014.

LearningWell
Drottninggatan 32
65225, Karlstad

+46 (0) 70 877 34 33

karlstad@learningwell.se

http://learningwell.se