QA Global Summit hålls 6–7 april av det amerikanska företaget Geekle som anordnar digitala event. Global Summit har olika utvecklingsfokus, pågår i ett dygn och möjliggör för personer över hela världen att delta. QA är förkortning för Quality Assurance. Exempel på områden är AI, testautomation och testdata.

”Programmet har ett intressant innehåll och det är fördelaktigt att det är digitalt i dessa tider. Det finns ett gratisspår fokuserat på juniora deltagare samt ett betalspår för mer erfarna deltagare där det är flera erbjudanden som ingår.”

Eventets programkommitté består av elva personer, från olika länder, med stor erfarenhet inom området test och kvalitetssäkring. Programkommittén läser och betygsätter alla föreläsningsförslag som kommer in, i syfte att ta fram ett program med tillräcklig bredd och kvalitet inom ämnet.

– För att välja ut kvalificerade talare och intressanta ämnen har vi varit hårda med betygsättning och feedback på det som skickats in. Programmet har ett intressant innehåll och det är fördelaktigt att det är digitalt i dessa tider. Det finns ett gratisspår fokuserat på juniora deltagare samt ett betalspår för mer erfarna deltagare där det är flera erbjudanden som ingår, säger Martin Jansson.

Martin kommer även att delta i en paneldebatt om möjliga karriärvägar som kan finnas för testare. Denna hålls i slutet av konferensen i gratisspåret.

För mer information om programinnehåll se https://qa.geekle.us/agenda

Nordic Medtest
Bryggaregatan 11
65340, Karlstad

+46(0)72-551 57 34

info@nordicmedtest.se

https://www.nordicmedtest.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss