Nu kan man enkelt och snabbare göra affärer med DocuSign. Swedwise hjälper kunder med implementering av DocuSign som är ett säkert och juridiskt riktigt sätt att förvalta dokument med elektroniska signaturer och lagra dokument. Allt detta görs i molnet, vilket tar bort behovet att skriva ut, skanna och skicka dokument per post. På så sätt kan man göra snabbare transaktioner, minska kostnader och ledtid.

DocuSign är den globala standarden för DTM (Digital Transaction Management). DTM är en molntjänst som syftar till att göra transaktioner inom en organisation snabbare, enklare och säkrare. Genom att lägga till signaturer till dina befintliga dokumentmallar möjliggör det att gå ifrån analoga dokument till att bli helt digital, det kan även anslutas till befintliga system med stor mängd färdigbyggda integrationer. DocuSign passar att använda sig av till bland annat nyanställningar, leverantörsavtal, fakturahantering och beställningar.

Det är även möjligt att skräddarsy behoven med hjälp av DocuSign API så att det passar just ditt behov.

Swedwise är ett Compare-företag som distribuerar DocuSign och hjälper till med implementering och att utveckla och skräddarsy DocuSigns API till just dina behov.

Är man intresserad och vill veta mer kan man besöka Swedwises hemsida för att läsa mer.

Testa en demo av DocuSign här.

Swedwise
Västra Torggatan 11
65225, Karlstad

+46 70-279 99 71

info@swedwise.se

http://www.swedwise.se/