Swedish Radio Supply (SRS) har efter upphandling får förtroendet att leverera Sepurautrustning till Räddningstjänsternas verksamhet i Leksand och Rättvik fram till 2011.

Ordern är den första som SRS får för Rakel i Dalarna vilket är extra roligt, enligt företaget som kommer att påbörja leverenserna omgående.

Aktuella produkter är Sepura STP8000 som handterminal och SRG3500 som mobilstation. SRG3500 kommer också att användas som modem för att exempelvis styra vägbommar och pumpstationer.

SRS har tidigare haft stora framgångar i Skåneregionen där utleverans av Sepuraterminaler har skett till totalt 33 stycken Räddningstjänster i de flesta kommuner.

Swedish Radio Supply AB – som ingår i koncernen VHF Group – är generalagent för Icom i Skandinavien och distributör av Sepura i Sverige. SRS är idag den största terminalleverantören till RAKEL-nätet med över 21.000 utlevererade terminaler. Bland kunderna märks Polisen, Nationella Insatsstyrkan, Vägverket, Kriminalvården, Tullverket och Försvarsmakten.

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss