“Helt otroligt kul att vi fick en sådan genomslagskraft och att studenterna visade så stort intresse för Kazoku, jag är jättenöjd med kvällen”, säger Kazokus studentambassadör Oscar Andersson efter kvällens studentpub.

Kvällen startade med en kort presentation av Kazoku, våra värderingar, vilka vi är och vad vi gör samt en trendspaning om kommande IT-marknad. En gemensam konklusion efter presentationen var att studenterna som var på plats går en ljus framtid till mötes gällande arbetsmarknaden.

“Vi testade även vår ide om att kicka igång en traineeutbildning, vilket mottogs med ett stort intresse med ett 20-tal studenter som ville veta mer om den”, säger Do Hellbom, platschef i Karlstad.

Därefter pratade Oscar om hur det som relativt ny är att börja jobba på riktigt som IT-konsult. Vilka förväntningar som han kände finns från bolaget, vilket stöd och hjälp han fått samt om arbetssätt i företaget och i kunduppdrag.

Efter Oscars presentation så tog vår ex-jobbare Adrian över och pratade kort om sitt ex-jobb och innehåll kring Digital Tvilling och verktyget Nodinite, men mest fokus på hur det är att göra ex-jobbet på ett Kazoku och fördelen med att koppla in näringslivet i sin uppsats.

Kvällen avslutade med studentklassikern pizza och öl. Vi hoppas studenterna är lika glada och nöjda som vi efter kvällen.

Väl mött och vi hoppas träffas igen!

Kazoku IT
Romstadsvägen 2
65342, Karlstad

+46 70 814 99 71

ximena.deramond@kazoku.se

https://kazoku.se/

Besöks- och postadress

Sommargatan 101A
656 37 Karlstad

Hitta till oss

Info@compare.se

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter
till oss som jobbar på Compare

Ta kontakt

Följ oss